Hälsa,  Insikt,  Vänner

Ny mening o nya tag….

1391719799471_frozen-ledeJaha då sitter man här igen o kan inte sova. fy vad trött jag e på detta nu. Men men någon mening e där väl antar jag.

I alla fall så det förra inlägget, den låten, den har vekligen fått en helt annan innebörd för mig nu inatt.

Visst den börjar att hon e drottningen av en isolerad värld, o det e jag verkligen, har inte så mycket vänner just nu för olika andledningar, vilket gör riktigt ont.

Men oxo för att jag har ett problem att när jag inte riktigt mår 100 så stannar jag gärna hemma o låser in mig o vill o orkar inte träffa folk.

Visst vet jag att det bästa e att ta sig i kragen o ge sig ut, men har man inga direkta vänner som har tid för en så vad gör man?

Näää ingen offerkofta här, jag e så jävla trött på att behöva skriva just detta om den jävla koftan för jag e verkligen inte sån, utan detta e fakta…. Dom flesta har jobb o liknande, så e det bara….

Sen sjunger hon om att man ska hålla det inne, sina känslor o hur man mår. Ja jag vet att ni flesta tycker det, men JAG e inte sån, så e det bara!!!!

Jag har försökt att hålla dom inne, men det funkar inte, precis som i sången….iphoneb 5 252

Man ska inte låta dom se, man ska inte låta dom veta…..VARFÖR INTE???? jo det vet jag, för då e man ju jobbig, o då går man emot strömmen…..

Det kan man bara se på Fb hur det har gått för mig där. Knappt någon läser mina statusar o knappt någon varken gillar eller kommenterar längre….

Men jag har faktiskt slutat bry mig, men jag tycker så här om Fb, kan man inte skriva något snällt så ska man inte skriva något alls……

Åter till sången…Nå då e det å att hon sjunger att nu vet dom o att nu släpper hon bara taget. Vilket jag oxo gör nu, jag orkar inte hålla det inte längre o jag bara släpper allt nu, det som ska hända får hända.

Turn away and slam the door”….. Ja det gör jag till er som inte orkar med mig eller inte vill ha mig i era liv, jag e den jag e o jag kommer eller vill inte ändra mig.

Visst jag mår dåligt ibland men det gör alla från o till, sånt e livet bara….

Sen att lite distans kan få mycket att verka så mycket mindre o så fort man får lite distans så känns det som att allt kommer att ordna sig, även detta gäller mig nu, tack o lov….

Rädslan som innan styrde mig innan kan inte komma åt mig…..njaaaaa det kan den nog, jag ska bara få rätt verktyg för att kunna få kontroll över den, o det kommer jag snart att få.

spindelnatDet e tid för MG att se vad jag kan åstakomma o vad jag kan skapa…. Jag ska helt klart ta tag i mitt kreativa görande igen, för det e då jag mår som bäst…..

Jag måste testa gränserna o bryta genom….o det SKA JAG OXO GÖRA!!!!!

Inget e rätt, inget e fel, nu e det min tur att bli FRI från dessa hemska tankar o ta kontroll över mitt liv igen!!!!

Jag ska göra ALLT för att inte gå tillbaka till mina destruktiva tankesätt, jag ska göra ALLT för att komma på banan igen o börja leva mitt liv igen, på det sättet som e menat för MIG!

”The past is in the past !”

Jag ska resa mig ingen o försöka vara den jag ska vara!!! Den perfekta lilla flickan e borta, jag e bara jag, o passar inte det så vet ni vart dörren finns….

”The cold never bothered me anyway” Ja det e kanske inte sååå positivt, men det e oxo en styrka….

Jag e van att stå utanför, jag e van att aldrig riktigt tillhöra, jag e van att sticka ut, jag e van att inte vara som dom andra, sååå jag e helt enkelt på ett sätt van att vara ute i kylan.

Näää jag vet att det inte låter så positivt alls, men för mig så e det vanligt, för mig så e det att se det positiva i detta o det e att jag klarar av det,iphoneb 5 332

Jag klara av att vara ensam, jag klara av att vara utanför, även om jag absolut inte gillar det. Jag klarar av att sticka ut, det har jag gjort hela mitt liv. Jag e van…

O näääää inte offerkofta här heller utan ännu en gång FAKTA!!!!!

Jag skriver i denna MIN BLOGG, för att skriva av mig o för att dom personerna som bryr sig om mig kanske ska få en inblick i hur jag tänker o hur jag mår.

Så passar detta inte just dig, e då fan i o läs!!!!

Ni andra som läser, jag e jätte tacksam att ni läser o att ni bryr er, ni anar inte hur mycket det värmer att ni bara VILL läsa detta.

Jag vet som sagt att det inte alltid e så rolig läsning, men jag brukar varna när det inte alls e positivt….

Jag blev väldigt glad för att läsa en kommentar ifrån en gammal god vän T som var underbar att skriva en kommentar på mitt förra inlägg om Elaka människor.

Tack sötnos det värmer mitt hjärta att du läser min blogg ska du veta….

Just nu lyssnar jag på Lisa Nilsson o bara mår så bra, jag har ju jobbat oxo idag o mår bara såååååå bra av det, jag har så underbara kollegor där så det e knappt sant….

Hoppas jag har lugnat en del av era tankar om det hemska inlägget som var för några dagar…..

Önskar alla mina underbara läsare en riktigt GOD FORTSÄTTNING på detta åter….

Ta hand om varandra o kramas i trafiken o vardagen…..puss6

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.