Bilder,  Hälsa,  Insikt,  L.O.V.E,  Positivt,  Sjukdom

Uppvaknande mellan köket o soffan….

Ibland bara måste jag knipa mig i armen o undrar om jag verkligen inte drömmer. Önskning efter önskning slår in i mitt liv, o det känns nästan som att jag verkligen drömmer…..

Bara nu för ca 10 min gick jag ut i köket här för att fixa lite nudlar, måste ju äta lite försiktigt nu när magsjukan börjar att släppa allt mer, tack o lov.

I alla fall så jag fixade nudlar o sen när jag gick genom köket till soffan, så slog det mig. Jag BOR här…..Det bara känns nästan som en dröm, så underbart e det.

O det slog mig att varje sak jag önskade o bad universum om den natten för ca 4 år sedan, allt mer så slår alla önskningar in…..Jag e bara såååå lycklig här ute på landet.

Just den natten jag bad om alla dessa saker så var det stjärnfall o jag satt på min inglasade altan o tittade på den vackra himlen, samtidigt som jag grät o innerligt önskade mig

  • Att få träffa en man som älskar mig för den jag är och mitt inre, som är så otroligt trasigt
  • Att få bo på landet på en liten gård
  • Att få komma bort från stan
  • Att få träffa en man som kan sin sak när det gäller BDSM o verkligen brinner för det
  • Att få en katt igen, som jag så saknar
  • Att få en svart katt som vi kan kalla Lucifer
  • Att få känna mig innerligt lycklig
  • Att få slippa så täta Hortonanfall
  • Att Attilla ska få gå ute o ha det riktigt bra sina sista år
  • Att få en blå bil…

Som sagt alla har inte slagit in, men jag tvivlar inte på att den sista kommer att göra det någon gång, kanske…..hahahahahahah

Så o där tog orden slut i huvet, men jag e inte riktigt mig själv. Har ju varit magsjuk nu i ca ett dygn o kite till så man e litta slut i kolan.

Men jag kan ju säga det att ibland när jag kommer hem här så känns det verkligen just som en dröm. Det kommer en ofrivillig tanke ”att jag måste snart hem om lägenheten på Dalhem”

I samma sekund som jag tänker det så kommer jag på, men vänta nu, jag bor ju här… Herre gud jag har ärna o turen o få bo så här fint ( ja jag vet att inner gården e inte den bästa, men det e under förändring )

Ni anar inte känslan det är när man inte mår så jättebra, när man kan ta på sig jackan o ta sin kaffekopp o bara gå ut o sätta sig i trädgården o njuta av tystnaden o fågelkvitter.

Eller bara gå ut o ställa sig o titta ut över åkern o njuta av friheten, öppenheten o vida vackra fält.

Just nu när jag sitter här o skriver i soffan, kl är just nu 01,17. Då kommer en liten kurrande katt upp i soffan till mig o sätter sin tass på mig, jag vänder mitt huvud o där står min lilla Lea.

Hon är min lilla kise, hon har pepparkornsögon så svarta dom e. Alltid när jag går ut i trädgården så ska hon följa med. Hon finns alltid vid min sida, jag finns nästan alltid vid hennes.

Jag hjälpte ju henne till livet så det bandet vi har e inget som går att riktigt förstå förrän man själv varit med om, det e djupt, starkt o på en plan som inte finns i denna världen.

När vi e ute i trädgården så är hon nästan alltid oxo runt om mig. Hon kan springa vart hon vill o göra vad hon vill men VÄLJER att vara just hos mig. Det tycker jag är helt otroligt, plus att hon gärna hoppar upp i knät o lägger sig o myser.

Även när jag går o hämtar posten så springer hon med mig på vägen, nästan som en liten hund. Vi hämtar posten sen på vägen tillbaka ( det är en liten bit att gå, ni vet landet ) då ställer hon sig framför mina fötter.

Då tycker hon att jag ska ta upp henne o bära tillbaka henne….Hon e bara så otroligt underbar…..

Just nu så ligger hon på en filt bredvid mig i soffan o jag börjar bli allt mer trött. Som sagt mag sjuka tar rätt slut på en, tyvärr.

Det e väl snart tid för sängen för mig oxo, min älskade blivande make har redan lagt sig, o snart får jag krypa ner till honom, han e verkligen mitt allt.

Aldrig har en man betytt så mycket för mig o aldrig har jag gjort mig så sårbar för en man heller. Men även vi klickar på så många plan och även dom är inte i närheten av denna världen.

Men jag kan skriva mer o det i ett annat inlägg, nu e det snart dags för sängen….

Ha det så bra mina läsare o ta hand om er o era nära o kära…..dom betyder mer än ni kan tro.

 

Natti natt alla underbara <3

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.