Blandat,  Bröllop,  L.O.V.E,  Positivt,  Väder o vind,  Vänner

Våran Bröllopsdag…

Ja då blev detta av även om jag svor innan att jag aldrig skulle göra det igen….

Men jag ångrar inte en endaste sekund att jag sa Ja igen.

Men denna gången var det på riktigt, dom förra var bara genrep, för nu e det på riktigt. Just för att denna gången var det i kyrkan så då e det verkligen på riktigt….

Det var en helt underbar dag som började vid kl 09 då klockan ringde.

Sen var det duschen o rulla håret, som skulle torka i rullar, vilket tog såååå mycket längre än jag tänkt mig….

Kolla upp så jag hade allt med mig som jag skulle för att göra mig helt klar i bya stugan….

Jag tänkte det att jag skulle göra mig helt klar utan att Pg skulle få se det slutliga resultatet när jag kom in i kyrkan…..

Så vid kl 14 kom min brudtärna o hämtade mig, när hon hade hämtat våran tårta från bagaren. Jag tog mina saker o Pg föjde med bort eftersom det fanns saker att fixa innan gäster o allt annat anlände.

Visst fixade jag o Pg mycket dagen o kvällen innan men det var ändå saker som skulle fixas samma dag.

Kvällen innan så dukade o dekorerade jag hela lokalen, Pg satte upp tältet utanför o annat fix o trix som oxo behövdes göras.

Det var hektiska dagar innan bröllopet med det blev bara såååå lyckat, tyckte jag i alla fall, både jag o Pg var nöjda….hoppas bara att gästerna oxo tyckte det var trevligt.

I alla fall så samtidigt som vi kom till byastugan så kom oxo våran fotograf, Jane. Jag e så glad att vi fick henne, en av Skånes bästa fotografer o bara såååå duktig. Längtar tills dom resterande bilderna kommer…..

I alla fall även en gammal barndomsvän kom o tittade på vigseln o tog en del bilder, hon frågade dagen innan om hon fick komma o så klart gick det bara, bara kul…..

Även hon lyckades få en del bra bilder, men Jane hon lyckades att trolla bort mitt fula öga på en del bilder, vilket jag e såååå otroligt glad över.

Jag hade ändå försökt att dölja det med en hår lock så det inte skulle synas, men ändå syns det. Men det e ju oxo så att det e det enda jag ser när jag tittar på bilder…..

Men i alla fall åter till dagen. Tiden gick väldigt fort när jag väl kommit till bya stugan o plötsligt var kl redan 15,10 o vigseln började kl 16.

Så på med fransar, fixa till sminket o så fort min kära mor kom så på med klänningen. Hon var den enda som kunde hjälpa mig med den för hon e lika petig som jag med snörningen i ryggen.

Plus att hon hade fått sy in den ca 15 cm i midja o höfter, just för att jag tappat så i vikt. Så på med klänningen o sen slöja o min älskade mån syster Therese, min tärna hjälpte mig på med skorna.

Ända sedan jag kom till byastugan så hade jag ett glas bubbel i handen, man e ju nervös ju….hahahha. Innan vigseln, blev det flaskan i stället…..hahahah…… Detta var en väldigt låg alco halt i denna…..bara 8 % så jag var inte packad….

Så var det o gå till kyrkan, bara 15 m, klockorna ringde o prästen pratade lite, sen började musiken o Therese fixade min klänning o sen började vi gå in.

Jag vet inte vad som hände men DÅ kom känslorna ifatt mig o tårarna kom. Jag var bara så lycklig o glad o känslosam.

O framme vid trappan så står min blivande underbara make, även han får tårar i ögonen när han ser mig.

Det e sällan man känner att NU e jag på rätt plats o helt rätt tid. Och att gifta mig med denna mannen är bara så rätt, även universum tycker detta.

Man bara känner det i hela ens kropp, i varje cell att detta är rätt o detta är ÄKTA o ren kärlek på den absolut renaste och ärligaste plan man kan känna.

Själva vigslen gick bara sååå fort o var över på ett kick, vilket vi oxo ville, men kanske lite väl fort, men ändå bara bra.

Efter var det lyckönskningar får alla underbara gäster o en del fotografering, o jag såg mest ut som ett fett miffo.. ( enligt mig själv )……hmm

O så började det regna, sååå typiskt. Men det vara ju bara så bra att ha tältet bakom då. Så dit o så tog vi oss varsitt glas päroncider, just så att alla kunde dricka, vi var ju ute på landet….

Till min stora förvåning, så var det JAG som önskade alla välkomna o tackade för att alla ville komma o fira denna dagen med oss.

Det var ju meningen att vi skulle i väg o fotograferas direkt efter vigseln, men det gick ju inte just för att det regnade som det gjorde.

Så det blev att minglade runt med gästerna o mysa bara.

Jag hade ju en superduktig kock som skulle hjälpa mig i köket, min underbara syster Katinka o så klart väntade vi på maten som skulle levereras, o den kom verkligen i sista sekund.

Tack o lov att hon fanns i köket o tog emot maten när den kom. Annars hade nog jag fått ställa mig där o fixa det, så jag e så otroligt tacksam att hon fanns där o fixade det…..

Allt gick jätte bra o maten var supergod, o det verkade gästerna oxo tycka, dock fick vi väldigt mycket över, men det går ju att frysa…..

Efter maten så hade det slutat att regna så vi åkte i väg o fotograferades och vi hade våran egen Dr Snuggels ( Patrik )med oss som hade en drönare, som tog bilder uppeifrån. Dom bilderna ska bli så kul o se…

Bilderna e tagna vid Rönneberga backe o när dom bilderna kommer så kommer dom absolut att läggas upp här i bloggen….. Blir nog ett egen flik…..

Men åter tillbaka i bya stugan o det e tid att skära tårtan, Pg fick lite tårta i skäggen o han lyckades att få tårta i näsan på mig….hmm…..

Sen var det en lung kväll o allt gick jättebra.

När alla gäster gått så satte vi på lugn musik o i ett mjukt sken av endast stearin ljus så dansade vi våran bröllopsdans o bara njöt av studen……….och att nu var vi man o hustru….. <3

Vi blåste ut ljusen, låste efter oss o sen åkte vi hem och fullbordade äktenskapet.

( Det blev inte gjort dom föregående äktenskapen jag hade, så detta är verkligen på riktigt )

Tack alla underbara gäster för att ni kom och ville fira denna dagen med oss <3

O Tack Katinka o Therese o Jane för all eran hjälp denna dagen, ni är guld värda <3 Tack vare er fick vi en helt fantastisk dag <3

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.