H.E.L.G,  Hälsa,  Insikt,  Sjukdom

Tappa fotfästet totalt, bara för att man e dum…..

Ja det här med att leva med smärta, smärta som jag inte hade önskat ens min värsta fiende…..Ni som tror er förstå, ta o gånga det med 10, så har ni en liten del av hur jag har det dagligen….

Nu en tid har jag haft lyckan att vara smärtfri, nästan helt o hållet i en månad. O jag var så korkad o trodde att jag hade hittat mirakel medicinen….. men nä nä….inte att jag ska vara smärtfri inte….

I början av helgen så började det vända. Värken i nacken kom tillbaka, o sen som på ett fucking brev  på posten så kom huvudvärken oxo……o jag tappade helt o hållet fotfästet.

Allt bara rasade o jag var nere i mitt jävligt svarta djupa hål igen….just där jag e rätt ofta. Migränen jag har som heter Hortons migrän, den kallas även för självmords migränen, o jag fattar precis varför den gör det….

Men allt detta har jag skrivit innan så att jag har Hortons migrän, det vet ni ju…..

I alla fall jag har under en tid nu testat en olja som verkligen har hållit mig smärtfri. Jag har glidit runt på små moln o njutit av livet o av att slippa ta en massa tabletter o framför allt vara utan smärtan…..

Det har varit så underbart att ni kan inte förstå det. Få vakna utan en stel nacke som värker och sen kunna gå ut i solen direkt på morgonen o bara njuta av livet…..

Bara få känna hur kroppen nästan tackar en för att jag inte behöver ta några tabletter so belastar njurar o lever o allt annat som blir lidande…..

Men nä nä, så bra ska minsann inte jag ha det…. så nu var det slut på det…..

Nu e allt mest bara svart o grått o min värk e tillbaka. Visst den e inte lika intensiv, just för att jag ta ju oljan ännu. Men den finns där o påminner mig att ”Du ska minsann inte få må så bra….”

Jag retar mig väl mer o mer på mig själv att jag lät mig hoppas o tro att jag nästan var botad…..hmm….. Men nopp sådan tur ska jag dock inte har….

Men när jag jobbat någon månad eller liknande så kan jag testa o köpa en ny olja o se om den kan hjälpa mig. Men dom e attans dyra så vi får väl se om jag kan få råd till den.

Just precis nu har jag bara sådan mega ångest, just för jag e i sådan obalans. Detta slog undan mina fötter totalt, jag tappade fotfästet helt o hållet ……. allt e skit pest o pina…..

Det blir att försöka nå botten o sen vänder det, men just botten e det värsta när man damper ner där….men men….

Ibland tänker o undrar jag varför just jag har fått detta ok o bära, varför har jag fått denna hemska jobbiga smärtan o fajtas med i mitt liv?

Varför ska det vara så orättvist att just jag ska behöva ha det så här?

Vad har jag gjort för att förtjäna detta???

Det enda jag kan komma fram till e att, det e bara dom starka människorna som blir utsatta för just dessa svåra o jobbiga sakerna, o det hjälper faktiskt  lite att tänka o känna så….

Just varför det hjälper det kan jag inte riktigt säga, men det hjälper i alla fall o det e ju huvudsaken…

Nä nu har jag fått skriva av mig en del o jag tackat från hela mitt hjärta att ni orkat o vill läsa det.

Men i morgon e det en ny dag o jag ska be universum om hjälp att vända detta imorgon så jag kan få känna o må bättre.

Det blir till att ta till stenar, smycken o allt annat som rökelse o liknande just för att vända detta. Man har ju lärt sig en del saker under mina år som wicca, så jag ska nog f-n ta o vända det!

Men nu ska jag ta o avsluta detta inlägget o göra mig en kopp te o försöka må lite bättre, lätt e det verkligen inte med jag ger inte upp, inte ännu….

Ni mina fina läsare får ha det så bra ni bara kan o hoppas att ni har en mycket bättre lördag än jag har det, ja till o med att ni har en helt underbar helg…..

Sköt om er o var tacksamma för det liv ni har, o är ni utan smärta så skratta er lyckliga….tro mig …….NJUUUUT!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.