Blandat,  Insikt,  L.O.V.E,  Vänner

Släppa gammalt o gå vidare…

Det känns lite som om att det e dags att skriva ett litet inlägg igen, men vad jag ska skriva om har jag inte den blekaste aning om.

Jag kan ju inte direkt påstå att det hänt så mycket, eller jo lite har det ju, men inget jag kan skriva här. Det får nog bli ett låst inlägg då, för säkerhets skull…

Men jag kan ju säga så här, det e en himla tur att det snart e slut, för jag har verkligen tappat lusten för det nu. Alldeles för mycket drama för mig o intriger o annat skit….mer säger jag inte nu.

Alla hjärtans dag… OMG!!!

Dagen började inte direkt bra, för det var dagen då dom små sötnosarna som jag uppfostrat skulle flytta. Fy vad hemskt det var, o som jag grät när dom väl var hämtade o borta…..fy säger jag bara….

Men sen så kom min älskade make med 6 st otroligt vackra, stora o fina rosor till mig. Om det inte vara nog så hade han även köpt ett jätte jätte fint halsband till mig….. Så otroligt fint.

Inte bara det, utan han hade valt en sten som jag bara så behövde just nu, en onyx. Onyxen står för lugn, släppa allt gammalt o skydd mot negativitet, snack om att det var helt rätt nu.

Jag har ju ett månpentagram som jag har dagligen, det har jag i en halskedja från Thomas Sabo, o nu kan jag äntligen byta ut den kedjan till denna otroligt fina länk.

Jag e bara sååå ofantligt glad för detta halsbandet…

Jag behöver verkligen släppa allt gammalt o allt skit som varit runt mig, o gå vidare. Sen allt som sagts om mig, DET ska vi inte ens prata om.

Det jobbiga e ju att jag får reda på så mycket mer än vad folk omkring mig tror, vilket inte alltid e så bra. Men så har jag haft det under hela min uppväxt, men kul e det inte….men men….

Ja i alla fall jag lägger allt sånt skit bakom mig nu, i alla fall så ska jag göra ett ordentilgt försök att göra det, även om det kommer bli väldigt svårt.

Men jag SKA lyckas…..O nu blickas det framåt o jag tar hand om mig själv o mina närmsta, inga andra…..

Det tråkigaste o jobbigaste e nog just att jag skulle vilja be en del att dra år helvete, men det kan jag inte göra. Jo jag kan men då måste jag förklara vart jag fått infon från vilket jag inte e ett dugg intresserad av.

Näää blicka framåt o gräver ner den skiten som e bakom mig, men lägger en liten ”note” i nacken, så jag vet vart jag har vissa människor, för falska människor e det absolut värsta o äckligaste jag vet.

Nu ska jag ta o publicera detta o sen ska jag ta o lägga in litta tvätt. Efter det så blir det myyyys i soffan med min älskade bästaste make <3

Ni får ha det så jätte bra o hoppas att ni slipper att råka ut för den skiten jag nu håller på att gå genom o jag gör allt jag kan för att ”borsta” det av mig o komma vidare…

Njut av livet o gör det bästa av varje situation o låt ingen trampa på er eller ens försöka…. Ni e sååå otroligt mycket mer värda än ni tror…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.