Blandat

Vikingar o blåsigt väder…

Ja ni läste rätt, just vikingar o blåsigt väder…. För det e det ju, just blåsigt väder. Helgen bjuder på stor Vikingafest nere i vikinga staden vid Höllviken.

Kul attans ska det bra i alla fall. Det blir min andra gång o det e första gången för min älskade make, ska bli kul o se hur han tycker det e.

Våra kläder e klara o tillbehören, eller detajlerna e oxo snart klara, så sakta men säkert så blir allt klart, ni får en bild här sen efter helgen aktivitet.

Sen e det det hära med blåsten, jag e bara såååå trött på den nu. Alla dessa energier o annat skit som blåser rundor.

Eftersom jag känner av så mycket mer än en vanlig människa gör, så mår jag både psykiskt och fysiskt dåligt av att det blåser som det gör.

När jag går ut här så känns det som att det sliter o drar i hela min själ när det blåser som det gör. Som nästa att själen ska slitas från min kropp, inte ett dugg kul.

Så jag försöker så mycket jag kan att låta bli att gå ut, just för att jag ska få ha min själ kvar….hahahhaha….. Ja jag vet att jag e knäpp, men det visste ni ju innan….hehe….

Antique style cartography Boreas wind icon. Male head resting on a curly ornate cloud and blowing wind . Decorative element for tattoo textile prints. EPS10 vector illustration

Så vad har annars hänt? Inte jätte mycket.

Just nu sitter jag i telefonkö till röntgen så jag kan få en tid o se vad det e för fel på mina vrister. Jag har ju så ont dagen efter jag jobbat, så jag kan knappt gå bara.

Så har varit hos läkare nu o fått en remiss. Undertiden jag suttit nu i kön så har jag hunnit skriva detta lilla inlägg.

Annars har det ju inte hänt så jätte mycket, allt knallar på o jag försöker att njuta av livet så mycket jag kan helt enkelt, för det ska man ju göra.

Idag blir det att hämta paket, från Apotea. Eventuellt gå ut o njuta av solen litta, OM jag hittar något ställe där det är lä så klart.

Sen fixa till jobbekläderna inför imorgon, för då e det ju jobbedag…..wiiiiii det ska bli sååå kul.

Nu e det ju HIF som gäller för hela slanten, o så klart e det nästan alla som jag jobbar med på Rögle, tack o lov. Bättre kollegor kan man inte ha.

Men såklart saknar jag ju Rögle lite, men det e bara några månader sen e det igång igen o det ska bli sååå kul.

Men nu blir det att gå o kolla posten o sen slänga in en tvätt så jag har kläder till imorgon….

Ha det så underbart o sköt om er mina fina läsare o njuuuuut av vädret för det ska jag göra…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.