Bilder,  Hälsa,  Insikt,  L.O.V.E,  Positivt,  Sjukdom,  Väder o vind

Solen o blåa bilar ……

Jaha då var det en ny vecka o den börjar ju verkligen med helt fantastiskt väder. Inget vi direkt är bortskämda med.

Jag hade inte en tanke på att skriva ett inlägg alls idag, jag bara hamnade här, så dt blir väl att skriva ner det som kommer.

Det är så underbart att få se o känna solen mot sitt spök-bleka ansikte, o få känna lite värme och tanka lite D-vitamin oxo.

Men förra veckan slutade oxo riktigt bra faktiskt, i alla fall här hos oss.

Vi fick tömt och städat spat, vilket var vääääldigt mycket jobb då det stått o ”grott” till sig ordentligt efter som det varit kasst väder, så vi har ju inte kunnat underhålla det rätt.

Där var hela universum och näst intill nya livsformer som bodde i vårt lilla spa, men inte nu längre. Nu är det riktigt sanerat och nytt friskt källvatten håller på att värmas upp, så vi kan bada ikväll, förhoppningsvis.

Och inte nog med det, vi fick även in min stackars Kermit i garaget, så han kan få stå varmt o gott nu när han e sjukskriven. Sen när det finns tid o ork så får han genomgå en ”operation” så han kan bli frisk o jag kan köra honom igen.

När det gäller just namnet på honom, ”Kermit” det blev just för att han e grön o liten….. Så det passade attans bra…. Min nya, om man nu ska kalla den ny, men går bra gör det….

Men i alla fall, den måste ju oxo ha ett namn, hmmmm….. den är ju blå o jag har tänkt o tänkt o tänkt på vad han ska heta, så igår kom det… Stitch, han e ju blå o litta små knäpp, så det får det bli……

Och ni som känner mig vet ju hur såld jag är på Disney o tecknade filmer m.m. Så nu måste jag få tag i en Stitch docka som jag kan ha i bilen, för det e ju bara ett måste….

Ni som känner mig väl, vet oxo att jag ALLTID har velat ha en BLÅ BIL, o nu har jag det. Jag blir glad bara jag tittar ut genom köksfönstret varje dag, för där står just …… En blå bil…… ME LOVE!!!!!

Ja kanske ni tycker jag e barnslig, med då känner ni verkligen inte mig….. Jag e knappast som andra, har aldrig varit o kommer aldrig att bli heller….Tack o lov…

Idag skulle jag ha fixat till verandan, tvättat, fixat tvättstugan o lite annat smått o gott, men så blev det inte. Min lilla hand hade inte alls dom planerna, så det blev att ta det lungt istället o vila efter helgens bravader m.m.

Börjar bli riktigt trött på den nu faktiskt, min på onsdag så får vi se vad ortopeden säger om hur vi ska fortsätta med detta. Kan ju ärligt säga att jag e rädd för att operera mig igen, för då åker en bit ben bort antagligen o det skrämmer mig, MYCKET.

Vi får se vad han säger på onsdag, ska bli skönt o få lite mer hjälp med detta, för detta funkar inte….

Men nu ska jag inte gnälla mer för solen skiner, snödropparna har tittat fram och även krokusen och det KÄNNS verkligen att våren är på väg nu, helt underbart e det.

Kanske kan jag i alla fall få igång EN tvätt idag, bara det hade varit en seger, så får det nog bli….

Ta nu hand om varandra o njut av det fina vädret och dina nära o kära. Hoppas du får en bra Alla hjärtans dag imorgon, för min del vill jag bara att den ska vara över.

För det e en av dom värsta dagarna på året förutom ens födelsedag, den vill man bara snabbspola o sen glömma. Hatar sånna dagar, för man blir bara besviken o har förväntningar som bara går i kras….

Men skit i det, nu e det sol ute o jag ska kraffsa ihop litta tvätt o köra den, så har jag varit lite nyttig idag, alltid något…

Ta hand om dig o dina nära o kära o njuuuuuut av solen så länge den finns framme…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.