Blandat

Smulan o operation på g, igen…..

Ja då var det väl dax igen.

Det var ju såååå längesedan jag skrev något nu. Kan väl erkänna att det tagit tid all läka från det jobb-sveket jag var med om.

Pengar o jobb är verkligen inte allt. Allt runtomkring är värt så otroligt mycket mer, i alla fall för mig.

Inte ett dugg kul, men nu är jag faktiskt rätt så tacksam att jag fick slut där…. Egentligen inte så mycket som var bra, när man väl kom bakom kulisserna, men det är något jag håller för mig själv.

Sen har jag ju blivit sjukskriven igen pga min stackars hand. Tråkigt nog så måste den opereras igen. Denna gången måste det tag bort en bit ben, vilket skrämmer skiten ur mig egentligen.

Men jag väntar på operations tid o ännu har det inte kommit någon, så det blir nog efter sommaren hoppas jag. Men tro mig jag är verkligen livrädd för denna operation…..ser inte alls fram emot det.

För med all säkerhet kommer jag få ännu mer ont en tid, o tack det är redan illa nog, inte alls bra. Men håller tummar, tår o hår att det blir bra.

Sen kan det nog inte heller bli mycket värre än vad det redan e, men det kvittar. För dom ska ta bort en bit ben från min hand!!!!! Åhhh jag har sådan ångest för detta……

Ja ja jag kan inte göra så mycket åt det, det e bara att gilla läget o göra vad man kan för att få en fungerande hand igen, förhoppningsvis.

Så nu ska jag inte tjata mer om detta, men svårt när det finns i mitt huvud 24/7.

Vad har mer hänt, inte så mycket. Försöker att överleva varje dag som går, om man nu kan skriva så.

En sak som hänt e väl det att vår lilla Smula, vi har äntligen börjat släppa ut henne utan sele, vilket har gått bra än så länge men snacka om att hon e ett litet yrväder.

Hon har ju bara såååå mycket att undersöka o upptäcka. Många träd att klättra i o mååååånga flugor o bin att jaga o äta upp…..”suck”

Hon trivs i alla fall o har det verkligen super bra….. Älskade lilla katte skatt. Dock släpper vi inte henne hur som helst. Någon timme på dagen får hon komma in o mysa o äta lite.

Sen e det ut igen o busa. Hon komma ut igen framåt kvällen, men när det börjar skymma så åker hon in igen. För våra katten får minsann inte vara ute när det är mörkt…..

Något som är bra är att dom äldre katterna håller henne i örnen, speciellt Izzy, han e bara världens bästa o finaste katt skatt.

Nää vad ska jag mer skriva om då .Jag har ju hur mycket som helst, men kan ju inte skriva om hur o vad som helst….hehe….

Jo jag kan, men ändå inte…. Just nu så vet jag inte alls vad jag ska skriva, men skit samma. Nu blir det snart att gå in o fixa litta mat o sen e det mys i soffan med min älskade make.

Ni får ha det så jätte bra o ta hand om er o era älskade….. man vet aldrig vad som kan hända. Ta oxo vara på solen när den väl är här, tro mig för jag missade hela förra sommaren…..O DET SKA JAG TA IGEN NU!

Ha det bättre än bäst älskade vänner….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.