Blandat

Smärta som inte vill sluta….

Jag gjorde precis ett inlägg på Insta om att jag hade en undran när smästan o obehaget skulle kunna tänka sig ta slut i min hand.

För det börjar bli riktigt jävla jobbigt nu. Jag kan inte funka normalt alls. Inte ens kan jag hålla ett vanligt glas o än mindre en kaffe kopp.

Ta på sig jeans som då har en knapp o gylf, no fucking way. Kan inte ens knäppa knappen o än mindre dra upp dagkedjan i gylfen.

Visst kan jag dra upp gylfen med andra handen, visst. Men du behöver två fungerande händer för att kunna knäppa en knapp.

Enkla saker som att öppna en burk, där du oxo behöver två händer om så bara att hålla emot, det går inte.

Så som det är nu så har smärtan i handen o handleden inte alls gett vika, jag har fortfarande fruktansvärt ont o det verkar inte alls ge sig.

Jag vet inte alls vad jag kan göra för att få bort smärtan och inte heller min arbetsterapeut, just nu känns det rätt hopplöst.

Och jag bara hatar att behöva ta fucking morfin tabletter fortfarande, mår inte alls bra av dom och man vill ju absolut inte fastna i dom heller…….

Sen ovan på allt så godkänner inte fucking Försäkringskassan mer sjukskrivning, utan dom TYCKER att jag ska kunna jobba…… Jävla idioter…..Jag kan inte ens hålla en penna vissa dagar, hur fan ska jag då kunna jobba?????????

Förstår inte alls hur dom tänker eller ens OM dom tänker….

Så jag har fått vara så god o anmäla mig på Arbetsförmedlingen som arbetssökande, trots att jag inte kan fungera normalt. Får försöka få tag i ett läkarintyg som kan styrka att jag inte kan jobba med vad som helst, men hur jävla lätt e det.

Om nu inte allt detta räckte så har det hänt en hel del andra saker oxo som oxo totalt slår undan benen på en.

Mycket mer än så kan jag inte riktigt säga, det har med sjukdom o diagnoser i närmsta familjen, vliket gör det såååå mycket jobbigare.

Vi har inte riktigt så mycket info om det ännu, men hoppas få det inom en snar framtid. Men det är just det att så utanför o vara helt maktlös o inte kunna göra något alls.

Men som sagt hoppas vi får lite klarhet snart.

Men i alla fall så allt detta får mig att inte direkt må så bra, jag kämpar varje jävla dag med att hålla mig ovan vattenytan, o vissa dagar så går det bara inte.

Känns som jag verkligen är på väg in i en deprission på riktigt, kvittar hur mycket jag springer så kommer den att komma ifatt mig.

Tack o lov så har jag några goda o snälla vänner som faktiskt hört av sig, vilket jag uppskattar oerhört mycket. L, M, S o C ni vet vilka ni e <3

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.