Blandat

Måndag igen…

Ja då var man hemma från jobbet, har väl inte haft så mycket o göra men dagen har gått fort ändå, tack o lov.Drömde om min biker i natt, OJ säger jag bara, kan tyvärr inte skriva det här, det e lite väl privat faktiskt….hihihih……m.m. Men som vanligt så fick jag ett mysigt mess av honom som jag brukar, blir så himmla glad när jag hör att det e han, det e f-n vad jag tjatar om det…..hahahahahahahah, men det e ju bara så……

 Under dagen ringde ozo E o min fru så jag fick uppdatera dom om helgens bravader……hhihihih…….. O sen i sin tur blev ju ozo jag reda på hur mysig deras helg varit. Känns nästan som hela världen e kär just nu i alla fall alla runt omkring mig som verkligen betyder något för mig, men det e ianske för att jag e det eller håller på att bli det BIG TIME!

 Som jag skrev i ett annat inlägg det e nästan så man skämms så bra man mår just nu, det var verkligen längesen jag gjorde det, O JAG E VÄRD DET!

 Just nu när jag sitter här o skriver detta ligger min lilla älskling mellan mig o tangentbordet o myser, det e bara så att jag måste hålla hennes ena tass annars blir det en massa felskrivningar……….hihihih. Men hon e verkligen min lilla ögonsten , har ju haft henne i nu 17 år o älskar denna lilla katt något så oerhört mycket, kommer bli jobbigt sen när DET väl händer, men det kommer inte än på ett tag så vi tar det när det kommer, inte innan. Men jag e verkligen glad varje dag jag vaknar o jag hör henne jama.

 Nä nu ska ja ta o sköta något, ska diska o lite så, man vet ju inte om man får biker besök…..hihihihi. O sen blir det till o byta mina klor, dom jag har nu bara trillar sönder, men dom e ju lite väl kloformade för min smak ozo o sen e dom ju inte lätta o jobba med heller, ja ja men kanske skrivet lite till senare.

 Förresten grattis brorsan om du läser detta ha en riktigt nice födelsedag, massa kärlek från mig till dig…puss puss

Ha det bästis !

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.