Blandat

Hemma hos min bror…

 

 Ja då var man hemma hos sin bror o myser, han fyller ju år men dock i morgon den 30 mars. Ingen dålig utsikt dom har från sitt vardagsrum....hmm....lite avis e man ju faktiskt.

 
Vi ska snart äta o det ska bli attans gott. Oxfile o potatisgratäng, blir dock väldigt lite gratäng, inte bra alls ju.
 
Sen hoppas jag att jag har en ny laptop med mig hem, en som min kära bror fixat till mig. Hoppas verkligen det för jag skulle verkligen behöva he en ny, min gamla bara dog ju, om jag kommer i håg rätt, det var ju ett tag sen jag hade en nu. 
Men det e rätt nice o ha den i knät o sitta o kolla på tv samtidigt.
 
Sen när jag kommer hem hade jag tänkt att jag skulle ta o byta mina klor men får väl se hur det blir, det blev ju rätt sent i natt eller morse så jag får väl se om jag orkar, men skulle verkligen behöva göra det, men men få som sagt se.
Annars så får det ju bli i morgon, om inte min biker har tid o lust med mig......hihihihih
 
Just nu så känner jag hur tröttare o tröttare jag blir, jobbigt värre när man inte e hemma. Men det blr snart o köra hem, känner att man måste det snart. 
 
Nä nu pallar jag inte skriva mer, gör ju detta från min mobbe, o snart e det våfflor som gäller så jag får nog sluta skriva här nu. 
 
Men vet inte om jag ska ha någon, jag har ju redan fuskat lite i dag, vilket inte alls e bra men men min bror fyller ju bara år en ggr om året så, det e min ursäkt. 
 
 

 
Ha det godis, för det ska jag. 
 
 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.