Blandat

Tack o lov…

Ja så här kommer jag få börja mina kommande 3-4 dagar nu, med just havregrynsgröt. Men jag har ju inte sylt till utan äpplemos eller oxo äpple. Men jag bara måste ha lite kanel o mjölk till oxo. 
Ja det får ju bli detta, man måste ju vara rädd om sin mage o efter igår så kommer jag verkligen vara det, för så himla ont jag hade, helt otroligt. Det kvittade vad jag gjoder så kändes det som jag hade druckit syra, det brännde o sved hela hela tiden o gjorde så fruktansvärt ont. Det dom säger att ”om magen inte funkar funkar man inte alls” e verkligen rätt! Det var det värsta jag varit med om på 5-6 år o hoppas jag slipper uppleva det igen. Hittade detta på nätet om just magkatarr…

”Magkatarr är egentligen en felaktig benämning. Katarr betyder inflammation, vilket endast i undantagsfall är orsaken till symtomen. Det finns inget bättre svenskt namn än magkatarr, men läkarna brukar kalla det för dyspepsi. Du som har dyspepsi har ont eller känner obehag i övre delen av magen. Dyspepsi kan ibland bero på en sjukdom som visar sig vid en gastroskopi, till exempel magsår. Det kan också bero på att nedersta delen av matstrupen är irriterad av magsyra.”

  Men i dag känns det mycket bättre tack o lov, har bara lite huvudvärk men det blir det alltid efter en sån här pärs.

Tråkigt nog så träffade jag inte min älskade Ch i går, men jag tror inte heller jag hade varit så kul heller, mådde riktigt dj-la kass ju. Men nu till helgen kommer det ju bli, han e ju ledig på fredag o sen hela helgen. O han ska inte i väg på något barhäng eller så heller, i alla fall vad jag vet nu, så jag får ha honom för mig själv helt o hållet denna helgen BARA MIN!….hahahahaha…

 Idag vet jag väl inte riktigt vad som händer men jag ska i alla fall ta o fixa till här hemma tror jag o sen sola lite o bara ta det lungt så magkatarren läker, det e ju en inflamation av slemhinnan i magen o det tar ett tag o läka.

 Inte omöjligt att jag åker ner till stan o tar en glass med min Fru om jag känner att lilla magen klarar ut det, vi får väl se. Men nu ska jag ta o diska IGEN! vilket jag inte gjort alls dom andra gångerna jag skrev det här, o nu bara måste jag. Sen blir det ett par värk tabletter för att sätta stopp på huvudvärken, den börjar bli lite jobbig nu faktiskt.

 Det kommer i alla fall inte bli någon som helst stress alls dessa kommande dagarna, jag måste verkligen hålla mig lugn.

 Nä nu e det disken som gäller!!!

 Haj Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.