Blandat

Onsdag…HATA AF!!!

Jaha o vad har hänt i dag då. Inte speciellt mycket faktiskt, men AF skulle jag bara kunna slå i sönder o samman. Dom o deras dj**** regler o bestämmelser. Jag har inte alls lust o gå in på det för jag blir så himla sne o jag ska snart nanna så jag vill inte bli upprörd nu, får då kan jag inte varva ner o nanna sen, så det så.

j0434751I alla fall så var jag uppe på mitt gammla jobb i dag o fick den sista stämplen som behövs för att jag ska få pengar, o ska ner o lämna lappen på Af imorgon mellan kl 14-16 o sen ska JAG själv skicka lappen, fattar inte vad det e dom idioterna på Af sysslar med, jobbar e det i alla fall inte.

( ni kan ju tänka vad jag menar med bilden.. )

När jag varit där körde jag hem en runda till min kära far o hämtade en katt sele som min lilla Cessa ska ha. Tänkte nämligen gå ut med henne nu i dagarna när det e någerlunda väder till det. Vet att hon gillade vara ute i naturen inna i alla fall men det var Misan som inte gillade det, så nu e det dax igen. Även om hon e gamal så tror jag nog att hon kommer uppskatta det, eller jag VET att hon kommer göra det.

Efter besöket hos min far så blev det överskottsbolaget för att köpa tonfisk till min lilla katt, för det verkar som om att det e det ända som hon får riktigt behålla nu mer. Hon spydde i dag med när hon fick den vanliga maten, så jag tror att hennes mage inte mår så jätte bra. Men när jag kom hem så fick hon tonfisk o sen har hon inte spytt sedan dess. så kanske e det bara det hon klara ut o äta just nu, o kaffegrädde förståss, det går alltid ner….

Innan jag körde hem så körde jag förbi solariet Raka Rör på Skånegatan o jag sa till mig själv att om det fanns parkering så skulle jag sola, o det fanns det så det blev allt 16,40 min solning idag, o gissa om det var skönt.

Sen när jag äntligen var hemma så tog jag det litta lugnt till min Ch ringde o vråga de om jag hade ätigt, o det hade jag ju inte. Förutom gröten jag åt innan idag, måste ju tänka på min stackars mage ju! Så han köpte med sig Thai o det e ju bara sååååå gott. Sen blev det attans mys i soffan o kolla en film o hade det bara bra.devil

Nu sitter jag här o bloggar o min lille plutt har precis duschat, vi ska ju snart nanna. Tyvärr ska han ju upp tidigt o iväg på jobb i morgon o det ska inte jag, trist. Men jag har ju en data jag behöver fixa så jag får väl göra det i morgon o den ska jag nog ha en nagelkund oxo, vi får väl se. Nu e det snart nanna dax, ni får ha en bar natt o drömm sött, för det ska nog inte jag, jag ska drömma styggt……..muhahahahahahahaha…..*fniss*

Natti Natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.