Blandat

Allt känns bra…

42-15833482I dag vaknade jag till två av dom mest underbara dofterna som finns. Olvon o nyklippt gräs. Olvonen hade jag varit o plockat i mina pärons trädgård o sen klippte dom gräset utan för mitt fönster vid just kl 08.00. O gissa om detta var underbart o vakan till. Jag e på såååååååååå bra humör så det finns inte, hoppas nu bara att det håller i sig.

Sen vill jag tacka dom två snälla själar som skrev att dom tyckte INTE att jag skulle lägga ner den, o det e jag jätte tacksam för.

Det känns nice att det finns någon som läser / skriver i alla fall. Skulle vilja läsa R´s blogg men tyvärr har jag inte hans adress så det kan ju bli lite svårt, men den kanske dyker upp.

I alla fall så kommer jag att fortsätta blogga o det kommer mer o mer att gå över till den nya bloggen, så fort jag bara lärt mig det programmet, med hjälp av min kära fru då, som jag hoppas har tid. Hoppas oxo att hon mår bättre nu när hon ligger hemma sjuk, stackaren. Jag har ju tid till det denna veckan ( datan ) när jag har semester, så himla nice e det, o vara ledig.

Men vad står på dagens schema då’?

Jo upp till jobb o lämna min cykel så den hinner bli klar tills innan jag slutar den 26 maj.
Sen sola, men får ju dölja gaddningen då.
Hem o städa efter det o sen förhoppningsvis så sitta vid datan o lära sig program, o maila en massa, har ju lite o göra ändå även om man e ledig.
Skulle ju ha fixat till min utväxt i dag men det gjorde vi i går hos mina päron, himla skönt o ha det gjort, får väl se om vi fixar mojans hår i dag. Skulle oxo behöva städa badrummet men det e ju bara såååååååååååå drygt, men visst det måste ju göras, men men vi får se vad dagen har med sig.

I går var inte så kul, kände mig attans ensam o det e aldrig kul, även om min älskling inte e så långt bort så kändes det ändå inte alls kul, antagligen därför jag inte kände för att blogga heller. Ja jag men nu har jag inte riktigt ork på att sitta här mer, jo ska kolla nätet lite o min mail o så men sen e det fixa till sig o köra upp min cykel på jobb, jag får ju börja någonstans.

Ha en bra dag o så så kanske det kommer ett nytt inlägg senare i dag, vem vet…..

Ha det bättre än bäst….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.