Blandat

Dag 3…

j0399119Ja då var man inne på dag 3, o inte mycket har hänt inte. 1 cm i midjad thats it….hmm……. Ja ja jag har ju ett tag till o gå så det e ju bara att fortsätta o kämpa.

I dag händer väl inte såååååå jätte mycket, ska ett par ärende o ska upp på Framtid o se om där finns en stor hundkorg, vi lär ju behöva det ni…..hihihihi…..Men man kan ju inte äga att man har så mycket lust o ge sig ut i detta skit värdert, bara regn, regn, regn o regn. Så djävla trist. Tror nog att jag väntar en timme till innan jag ger mig ut o ser om det har blivit uppehåll då.

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva så detta får allt räcka för mig i dag tror jag så kanske blir det ett inlägg till senare, får väl se…

Haj Haj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.