Blandat

Trött Måndag…

trotterI dag e jag verkligen trött, hade inte tänkt o blogga alls men kände att jag nog ville det ändå.
 
I dag så har jag varit o shoppat lite med min kära fru, hon behövde ett par nya tränings byxor så vi sprang runt o letade efter det, o som vi hittade på Intersport, kanon fina var dom.

 

Sen innan det så var vi ute på BAUHAUS o köpte konst gräs matta till min lilla balkong ( 12 kvm ) o sen inom IKEA o fixade en till parasoll fot som jag köpte i går.
 

När jag sen kom hem o skulle lägga mattan så kom jag på att detta räcker ju inte, då hade jag glömt o dubbla det jag köpte så jag behövde lika mycket till, så det vara bara ut o köp lika mycket till.
 

När jag körde hem så svängde jag inom mina päron o sa hej bara o fick lite kedjor av min kära far till dom lyktor jag skulle hänga på balkongen, så dom fixade jag oxo till i dag. O jag lade självklart resten av mattan när jag kom hem o gissa om det blev fint. Synd bara att det e så kallt annars så hade jag nog tillbringar min kväll där ute, det e ju bara så fint, men tyvärr e det lite kallt ännu…………*snyft*

Sen slängde jag mig i soffan o glodde på TV o nästan somnade, jag var bara såååååååå trött, fick ju se till att min älskade Ch kom upp i tid i dag, för han bad mig så gulligt i går att se till så han inte försov sig, o det gjorde han inte heller. Så jag var ju vaken kl 06.00 o såg till att han kom upp, sen myste jag vidare o somnade som en liten bäver igen, så nice.
 

O nu ska jag snart gå o nanna igen e bara så trött o sleten o lite huvudvärk, sen ska man ju jobba i morgon oxo, o jag räknade ut att jag har bara 5 dagar kvar att jobba sen slutar jag där uppe, o det e inte alls kul, kommer sakna det som f-n.
 

Ja ja men nu e det bingen som gäller, kommer dock vara lite tomt nu utan min Ch….*snyft*….men jag överlever nog….
 

Natteli natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.