Blandat

Underbar Söndag…

Jaha då var denna helgen slut men min slutar inte förrän i morgon, jag e ju ledig då med…….hihihhih.

Men denna dagen har bara varit såååååå underbar. Vi vaknade vid kl 11 i dag men jag kom inte ur sängen förrän kl 12, så mysigt det var att ligga kvar ett tag till. Sen åkte vi ner i stan en runda, min älskling ville gått ner men det orkade inte jag, var inte alls på gå humör……hmm. I alla fall så ställde vi bilen på fria bad o sen gick vi till Mölle Expressen, där jag jobbat en gång i tiden.

Jag tog en fläskfile toast med pommes, så underbart gott det var o min biker tog hamburgaren o en kall öl. Attans gott var det o det var ju strålande sol ute oxo så det var så mysigt o sitta o kolla på folk o mysa. Ch berättade mycket om när han dök mycket o jobbade med just det, så himla intressant o så nyheter-31s08-olfri_172066wmycket man måste kunna för att bara få lov att dyka, mycket jag inte visste om alls, alltid kul o lära sig något nytt ju.

Sen gick vi en runda o så hamnade vi på Dunkers där jag tog en latte o han ännu en öl, o så myste vi i solen där o kollade på folk igen. Det e bara så underbart att han oxo gillar att kolla på folk lika mycket som jag o kan bara sitta o ta det lugnt, jag har ju inte haft någon pojkvän innan som gillat det så mycket som jag gör, så detta e verkligen super nice.

När vi satt där o myste så kom vi överens om att vi skulle köra ut till IKEA o köpa en parasol fot till min balkong o så ljus, som jag har glömt varje gång jag varit där ute. Så när vi kom ut dit så kom Ch på att vi går in på Väla först o kollar tält, vi behöver ju ett när vi ska till Växjö på MC-festen. Så vi gick bort till Clas Ohlson o sen in på Team Sportia o kollade, o där hittade vi ett lagom tält, men det ska han köpa sen. Sen gick vi in på Ikea o köpte parasol fot o ljus som bi skulle. Blir o köpa en till sen, för den passade kanon på balkongen, blir i morgon.

Innan vi körde hem så svängde vi ut om Sofiero kiosken o tog var en mega god glass, sååååå himla gott det var, helt otroligt. Sen blev det o köra hem o ta det lite lugnt, men när vi kom hem o hade mysigt ett tag så var vi ju hungriga igen, i alla fal Ch. Så det var o ta lite av det som var kvar på balkongen o gå ner med o sen köra till Coop o handla tille mat, fick bli min special pasta sås med skinka o ost sås, men fick bli utan lök, trodde jag jag hade hemma men NOT. Gott blev det i alla fall.

Sen blev det bara mys framför TV o nu sitter jag här o vi ska nog snart gå o nanna. Han ska ju upp kl 06.00 i morgon, stackaren. Men just nu så orkar jag inte skriva mer så detta får ju räcka.

Sov gott o natti natt…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.