Blandat

Ingen lust…

År inte alls på blogg humör, mår såååååå jätte dåligt just nu. För i morgon på 4något sätt så kommer jag få avliva min kise Cessan som jag älskar över allt annat. Hon e en del av mig o det kommer att kännas som om jag skär ut mitt hjärta, det bara vet jag o jag fasar för det så in i h****.

Just nu så bara snurrar det i skallen på mig o jag kan inte tänka , vill bara att allt ska bli bra o hon inte ska lida. Men nu e det inte så  o hon ligger på balkongen o lider, eller e trött o får ingen ro alls, så det e det bästa o låta henne somna in.

Men jag vet inte hur jag ska kunna klara mig utan djus sen, har ju aldrig varit utan innan o jag tvivlar på att jag kommer klara det. För en kise ger en trygghet o ett sällskap som ingen människa kan ge, o en kamratskap som inte finns i denna världen, så jag vet helt enkelt inte hur det ska gå. Men det kommer inte bli någon innan Gotland i alla fall för då ska vi vara borta en vecka o då går det inte ha ny kise så det får bli efter det i så fall.

Ja ja det tar vi då, nu ska jag först egenom morgondagen o denna natten, för något sovande kommer det INTE bli, vill vara med henne så mycket jag bara kan, älskar den katten av hela mitt hjärta, hela min själ o sinne, hon e en del av mig……….o kommer alltid att vara det, vad som än händer………

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.