Blandat

Ont i halsen o rörigt!!!!

j0405434Just nu sitter jag i mitt lilla rumm som e datarum /walk in gardrob o det en en massa skit ÖVERALLT! Jag har grejor precis överallt o det e just för flytten, annars hade det inte varit så här. Jag har hållt på nu i 2 dagar o jag bara rör o rör o rör, inget vettigt blir gjort. Sen ovan på allt så har jag börjat få ont i halsen oxo….

JAG VILL INTE BLI SJUK!!!!!!

Int nu, min älskling kommer hem i morgon o sen e det ju festival helg här i Helsingborg, så jag har bara inte tid till det…….FAN!!!!! Sen kan man ju inte säga att man har lust till det heller, hatar vara sjuk o speciellt på sommaren, det e så djävla segt. Ja ja jag får väl ta o köpa en redbull o göra en ” Exploderande Tjur ” eller en ” E.T ” …..så mår jag säkert bättre snart. Ni som inte vet vad det e så är det en massa tabletter o så som man blandar med red bull o sen häller ut i vasken o sen e man frisk……hahahahaha

Nä man blandar helrt enklt en redbull, 2 panodil, 2 samarin o 2 c-vitamin. Men det gäller att man bara blandar i EN SAK I TAGET, annars sprängs glaset…hihihihi. I alla fall när allt har bubblat klart e det bara att drick o sen LOVAR jag att man mår bättre, har probat det en massa gånger o det funkar. j0436920Så nu ska jag ta o röja litta här i mitt dat/garderob så man kan sitta vid datan utan att man behöver slå sifg fram o sen leta efter tangentbordet under all bråte.

Ha det bättre än bäst, jag ska i alla fall försöka för min älskling kommer i morgon o gissa om jag längtar tills dess……sen e det en ”Exploderaden Tjur” som gäller………hahaha

Haj baj……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.