Blandat

Tvätt, tvätt, tvätt…..

CB054976Känns som om att det ända jag gör just nu e tvättar, tvättar , tvättar o städar, det e f** så mycket kläder o skit man samlar på sig.  Igår var det samma sak, tvätta, tvätta o städa o flyttade runder på bokhyllor o så men fick oxo sorterat ut en hel säck med gamla kläder som jag inte använder mer så det var attans bra.

Men det behövs att sortera ut mera men ”Rom byggdes ju inte på sen dag ju” så det får bli nästa vecka eller så. Just nu så har jag en maskin blått som snurrar o en omgång som e på balkongen som ska vikas ihop, trist men det e ju ingen annan som gör det ju.

Sen e det byrån som ska slängas i sovrummet som jag ska ta hand om, det ska bli såååååååååå himla fint här men det kommer att ta tid, o det e ju bättre det att det tar tid o det görs ordentligt o så………..men visst e det as trist i bland.

 Men min älskling kommer hem på torsdag o det ska bara bli såååååååååååå nice o få vara i hans famn igen, längtar så jätte mycket efter honom.

Nä nu e det vika tvätt som gäller o sen e det byrån i sovrummet som ska fåj0436391 sig en omgång, hoppas bara jag orkar o min rygg håller….

Ha det!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.