Blandat

Dag 2…

Nja detta e nog inte såååååå jätte jobbigt, men visst e det jobbigt nog. Jag j0321110trodde att jag skulle vara hungrigare, men sen så äter jag ju inte mycket annars heller, o tack o lov för det. Visst e man hungrig men man får ju dricka så mycket vatten man vill så det e rätt lugnt.

Dag 1 var litta jobbig, mycket huvudvärk o det e det i dag med faktiskt, men inte lika kraftig, inte ännu i alla fall. Snart får jag ta mitt andra mål mat kl 16.00 tänkte jag, om man nu kan kalla det mat förståss. Pulver blandat i vatten…….hahahahah. Men faktiskt så e det rätt så gott. Jag väntade mig att det skulle smaka lite som Nutrilett men tack o lov så e det MYCKET godare.

I går bara tog jag det lugnt o slappade på soffan hela dagen vilket var riktigt riktigt skönt, man har ju inte sååååååååå mycket enerig. O i dag har det inte heller blivit så mycket gjort, måste ta tag i tvätt o städning o så men jag tar dessa 3 dagaran till att ta det lugnt, nu när jag kan. Ch sa att det var dom svåraste o ta sig igenom sen blir det bättre, så det e imorgon oxo bara sen e det andra bullar som gäller.

Just nu sitter jag med blekning o håret o hoppas på att det kommer bli bra, e ju brunett nu o vill ha det så som jag hade det 2007 så vi får väl se hur det blir, jag brukar ju kunna få till det, det kommer bild på det senare.

Nu ska jag snart ta o hoppa o duschen för jag o min älskling ska åka till Kristianstad o titta på en valp o se om det e något för oss, det ska bli sååååååå himla kul o göra det. Har jag aldrig ens varit o kollat på vovvar någonsinn så det e väl tid för det nu. S nu har jag inte tid o sitta här mer……..

Baj Baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.