Blandat

Hungrig…..

Jag bara var tvungen att sätta mig här vid datan o skriva litta. E såååå hungrig men kan o får bara inte äta. Min älskling sitter just nu i soffan o käkar kyklingsallad o det ser ju bara såååååååå gott ut, men nej jag ska inte bryta min diet. Jag har sagt att jag ska minst ta 2 veckor o då ska jag allt ta o fixa det oxo, men f-n vad svårt det e, när man e så här hungrig…..j0316732

Han klarade inte ut o hålla den, tyvärr, han skulle ha gått 3 veckor minst men eftersom hans jobb  just nu e  mycket fysiskt så var han tvungen o bryta. Men han e duktig ändå, han käkar kyckling/pasta sallad så det e ju bra det.  ( skulle mörda för att få äta just nu ) O det e just så jag oxo kommer att äta sen när jag e klar med denna diet, men fan så svårt det e…….

Jag har det så jobbigt just nu , nästan det enda jag tänker på e mat, fy vad det känns jobbigt, o fy tusan så skit det känns, inte alls kul , inte ett dugg!!!!!!! Hade det bara varit så att man hade fått äta lite eller bara kunnat slippa gå o vara så hungrig så hade det varit så otroligt mycket lättare, men sen gör det ju inte det lättare att min älskling sitter o äter, men då går jag där i från, klara inte det o man har ju inte nerver av stål heller…..

Men jag har i alla fall tagit o satt ett mål o det e att jag klarar torsdagen oxo o sen e det ju helg så kanske ska jag hoppa av den då, men i så fall kommer jag att byta ut bara ett mål mat o ”shakea” resten, tror jag för det kommer nog bli bra. Bara man slipper vara så himla hungrig det e så AS JOBBIGT!!!

j0178066O jag har nästan inget tålamod heller, känner mig nere o så inte på g alls, snurrig o virrig i huvet ,blir förbannad för inget.  Sen så går man ju upp kl 07,00 varje morgon nu o det gör att man nog skulle behöva lite mera energi. Går jag upp kl 07,00 så kan jag inte ta en shake förrän kl 09,30 tidigast o det e såååå jobbigt, o tar jag den tidigare så kommer jag att få lägga mig hungrig o det kommer inte ens på frågan alls! Man ska ju ta o dela upp dom så mycket o så jämt å dygnet man kan men det e fan inte lätt alls.

 JAG E HUNGRIG!!!!!!

Jag e så hungrig så att jag var tvungen att sätta på mig lurar nu när jag sitter här vid datan, för att Ch sitter o kollar på ett matprogram eller något eller i alla fall något där dom prata om mat, vet i fan om jag kommer reda ut detta, jag vill men det känns så otroligt tungt just nu. Vill bara gråta just nu så hungrig jag e o då undrar man om det verkligen e värt det…….o sen så känner jag mig riktigt djävla svimmfärdig oxo just nu o mår riktigt djävla kasst ….

Hoppas ni mår bättre än mig i alla fall, jag känner bara att jag vill krypa inj0433818 under en filt just nu o DÖööööö!!!!!!!

Bajs!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

3 Comments

 • lotta

  Kom igen nu. Kämpa!!!!!
  Jag tycker att du är skitduktig. Ge inte upp nu. Det kommer gå lättare.
  Jag har en jobbekompis som gick på xtravagansa, eller vad det heter, i 10 veckor och gick ner över 20 kilo.

  Kämpa, kämpa, kämpa

 • Nikki

  Tack gumman, sååååå jätte gulligt av dig att säga så, det hjälper verkligen. O jätte kul o veta at du läser, ja du bara att det e någon som läser.

 • sell car quotes

  You are so interesting! I do not think I’ve read through something like that before.

  So nice to discover somebody with original thoughts on this issue.
  Seriously.. many thanks for starting this up. This site is something that is required on the web, someone
  with a little originality!

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.