Blandat

Sååå underbar…

Han e min lilla nya son…., om man nu kan kalla honom för det. Jag har inte alls haft tid att skriva för det var ju i går vi hämtade honom i Kiaby. O lite nervös var man ju för hemfärden om det skulle bli åk sjuka eller så, men inget alls. Han satt bara o tittade på mig o sen till slut så la han sig ner o somnade mellan min ben……så underbart sött.

DSC00937

I allafall så när vi kom hem så var det direkt ut en runda med honom o så var det mat dax, han åt väl inte så jätte mycket men lite i alla fall så det var bra. Gnydde lite gjorde han men inte mycket alls. Han e så söt så det e sjukt.

När vi skulle lägga oss så ville han inte riktigt ligga i korgen utan det var lite gnäll o en himla massa bäddande o bitande i filten o grävande, men till sist så somnade han. O inte en enda olycka under hela natten, helt ortoligt.

Men i morse han jag inte ut, men jag var litta seg oxo så det e en sak vi ändrar tills i morgon. Han e nästan så söt att det gör ont….hahahahah.

DSC00956

I dag har vi nog varit ute ca 7 ggr tror jag, o det har bara varit 2 olyckor inne, våta sådana. Annars e han jätte duktig, sköter sig själv men kommer o ska kela lite då o då o sååååååå mysigt det e. Han e verkligen underbar. Men visst e det jobb med en hund, det e ju nästan som man blivit mamma ju, men det känns nice, speciellt när Ch e pappan.

Just nu ligger det lilla yrvädret inne i vardagsrummet o nanna på en filt på golvet. Hoppas jag fått in bilderna så ni får se honom……Attela af Kiaby…..våran son…….hihihihiihi

DSC00955

Nä nu tror jag nog jag ska ta o fixa till hans mat snart, det e ju dax för den snart o sen e det ut en runda till med min lilla älskling….

Hade bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

2 Comments

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.