Blandat

Bara måste ju…

Jag bara måste ta o göra ett litet inlägg i alla fall. Har inte direkt lust menj0436894 känner att jag måste. Har inte hänt såååååå jätte mycket i dag men en sak i alla fall o den e bara sååååååå underbar, men den tar vi sen….hiihihi. Sen efter det så var vi i alla fall o handlade på City Gross i Hyllinge o sen var det hem o laga mat, Korvstroganof med ris o morots/apelsin sallad, riktigt nice blev det.

Var  o kollade kursen i alla fall i dag, var den ska vara så jag vet på tisdag nästa vecka då den börjar. Det ser i alla fall jätte fint ut o det ska bara bli sååååå kuligt o börja med honom , den lilla busen. Var hemma en runda hos min a päron oxo i dag o som han lekte med deras kise, Cosse.

Nu börjar dom verkligen kunna leka, men det kommer nog att bli kanon när dom väl kommer att lära känna varandra ordentligt. Cosse han anfaller o Atte han springer efter Cosse o Cosse jagar Atte, det ser bara så söt ut…. Vi får väl se hur det går i jul när det kanske ska var en vovve till o Cosse o Atte………

Nu ska jag i alla fall ta o lägga min hos min älskling tills han somnar o sen ska jag själv försöka bli trött. Blir väl att man slänger sig i soffan o försöker få John Blund o komma, har ju vänt dygnet litta…..hmm….

…Nu e det bara 18 dagar kvar…

Nä nu väntar min älskling på mig, ha en bra natt så kanske vi ses i morgon….

Natti natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.