Blandat

Första snön….

42-16057527I natt eller snarare i går när vi körde hem från jobb så kom första snön, lite mysigt e det allt, även om man inte har vinterdäcken på. Men i alla fall så när vi körde till Perstorp i dag eller i morse så hade det faktiskt lagt sig lite o det var verkligen kallt.

Det e alltid kallare i Perstorp än i Hbg, konstigt nog, men det e väl för det e inåt landet antagligen. Men det var rätt så nice o se snö på taken o att det hade lagt sig lite på marken, det lyser upp så nu när det e så himla mörkt, o sen så känner man verkligen oxo att det snart e just jul.

Jag hade väl inte överdrivet o göra på jobb i dag så imorgon e jag ledig. Lite skönt e det faktiskt för det e en massa som jag inte har hunnit med alls nu när man jobbat. Man e ju helt jävla slut när man kommer hem o då ska man ju fixa mat oxo….*pust*….. Även om min älskling har fixat käk nu i 2 dagar men i kväll var det min tur o gottigt blev det oxo. Men i går så gjorde han e sånn go potatismos så det var nästan sjukt, nästan lika god som den min kära mor gör, trodde faktiskt inte att det var möjligt, men jopps!

Som ni ser så har jag ÄNTLIGEN ändrat min header o bakrund, äntligen fick jag ytummarna loss, man kan ju inte precis på stå att man orkar göra något så jätte kreativt när man kommer hem efter att ha jobbat hela dagen, o det har varit rätt så tungt jobb oxo o min älskling sa faktiskt i dag att han e lite imponerad av mig o det känns väääääääldigt bra. Alltid kul med uppskattning o speciellt från honom……*ler*

9

 O idag e det bara nio dagar kvar…….hihihihihih o nu ska ska jag snart gå  nanna, min lilla älskling sover redan. O stora älsklingen ligger i soffan o myser……Ha en bra kväll o ta hand om er…

Natti natt….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.