Blandat

Litta trötter…

j0438746

Just nu e jag lite trött, det har varit en lång dag o jag har inte fått allt gjort som jag skulle men i alla fall en hel del, så det så. Skulle ha kommit igång tidigare men kom inte riktigt igång när jag kommit upp o sen gjorde sig migränen lite påmind så jag var tvungen o gå o lägga mig en timme till på eftermiddagen, men sen var det allt borta!

Så vid ca kl 14.30 kom jag hemmifrån o då körde jag bort till posten för att hämta ut ett paket jag hade beställt, med en hår toffs med fjädrar i, as snygg o den var precis som mitt eget hår, så det var kanon bra. Sen var det ut till djuraffären vid Filborna o köpa det kopplet som jag tänkt mig såååååå länge, det blir perfekt tills vi går på valp kursen för då kan jag koppla honom i en av öglorna på mina jeans, det e bara såååå himla smart.

j0436274Sen var det en ru da till Väla o hämta en sak där o sen oxo in på Apoteket o när man e på Väla bara MÅSTE man inom Gina Tricot o kolla vad dom har för nytt o kuligt ju. O så mitt i allt så stog Marabou o delade ut prover på deras nya choklad O JAG TOG INGEN BIT ALLS!!!!!

Jag e faktiskt lite stolt över det, jag klarade att stå emot. Sen när jag ändå var där ute så kollade jag efter en födelsedags precent till min kära far som fyller 75 år nästa fredag. Han har en förmåga att fylla år när det e fredagen den 13:de…..hmmm….. I alla fall så tror jag att jag hittat en present till honom, får väl se vad min kära man tycker, för den kommer ju vara från oss båda ju.

I alla fall så när jag var klar på Väla så var det ut på City Gross o handla mat till kvällen, det blev lövbiff med klyft potatis, stekt lök o bearnie sås, o giss om min älskling bara ÄLSKADE det. Sen bar det ner till min kära mor för jag skulle prata med hennes chef om en sak, inget jag orkar ta upp här det e för invecklat.

8 

O innan jag körde hem så stack jag inom Sko outletet dom har uppe vid Jysk o gissa om jag hittade fina promenad o gå skor där o till ett kanon pris oxo, det blir allt en tidig julklapp till mig det….hihihi.j0385227

Nä nu e det väl snart dax o gå o nanna klockan e nu…02.07… o vi ska upp rätt så tidigt för vi ska ju köra till Ullared imorgon tänkte vi så det blir upp o iväg i tid, o vi ska ju hämta mina skor o pappas present oxo innan vi kör uppåt, så det blir ingen sov morgon här inte….. Ha en bra natt o dröm så sött, för det ska jag i alla fall…..

Natti natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.