Blandat

Fredag…Nice!

CB108216

Jaha då var det fredag igen då, det e inte klokt vad tiden går fort. I går hände väl inte så jätte mycket mera än att jag var o lämnade lite papper o sen en rätt lång runda i Bruces skog med Atte. Väldans skönt väder var det i går o det e faktiskt ännu finare i dag, underbart solsken.

Det e inte klokt vad väder kan göra när det gäller humör o ork. Jag känner att jag orkar mer o har så otroligt lust o få en massa saker här hemma klara. O när det e kasst o grått o trist så har man inte varken energi eller orka eller den dels lust o göra något alls faktiskt, helt otroligt e det. men det e så attans nice när det e sånt väder som det e idag, allt känns så himla lätt o nästan inget alls e jobbigt.

Sen har man ju en underbar liten vovve som behöver komma ut oxo så man kommer ju ut oxo o det e verkligen kanon. Visst e det trist när det regnar o så men i detta vädret e det verkligen inga problem alls, det e snarare ett rent nöje. Sålite senare i dag så ska vi ta o gå en runda i Jordbodahlen o njuta av det underbara vädret. Bara kolla så fint där e :

Jordbodalen

jordbodalen

 Jordbodalen är en ravin som skär igenom landborgen. I botten av ravinen rinner Gåsebäcken. I dalgången finns också ett antal anlagda dammar. Bitvis syns den sedimentära berggrunden tydligt.

Lövträden, som främst utgörs av björk, bok, ask och ek, i de branta sluttningarna ger grönska och svalka under sommaren. Utmed bäcken växer klibbal.

Området är ett populärt och viktigt rekreationsområde med bland annat motionsslingor, lekplats, Dropp In, Miljöverkstaden med utbildningsverksamhet för skolelever och Naturpunkten trädens hus.

250px-Jordbodalen_3  

Så nu vet ni var jag går mest med Atte, om det inte e så att jag köt rill Bruces Skog förståss, det e bäst där faktiskt. Inte så jätte mycket hundar o sen så e hundrast gården oftast ledig så man kan släppa honom så han får springa o vara fri.

Nä nu ska jag ta o hoppa in i duschen o fixa till mig så jag e klar när min stroa älskling kommer hem, vi ska o handla inför helgen. O sen e det en runda med Atte så han får bli av med litta motion.

Ni får ha det bäst o kanske blir det inlägg i helgen, får se om jag har ork o lust….Anars får ni ha en kanon helg, för det kommer jag att ha, det vet jag….

Poss Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.