Jobbet,  Väder o vind

…regn…

Usch vad trist väder det e idag, i alla fall just nu. Innan i dag så var det jätte fint o sol, men inte nu….*buhu* Ja ja dom har ju lovat fint väder tills helgen så man får väl hoppas på det.

Då ska jag minsann ut o fixa till altanen o sen ska jag putsa alla fönsterna OM det nu inte e minusgrader, blir litta svårt då ju. Men vi får ju se vad helgen bjuder för väder.

Egentligen så har jag inte riktigt tid o sitta här o blogga, skulle ju fixa till mina byxor. Var ju o köpte byxor o textillim på Jula i går o ska ta o ta mig i kragen o fixa till dom nu innan jag ska går hem.

Sista badet för dagen ligger redan i så det e faktiskt bara till att börja, så det ska jag efter att jag skrivit detta lilla inlägg. Men sen får vi ju bara hoppas på att dom blir bra, annars så håller dom  alla fall några veckor.

Bara jag slipper att gå med långkalsonger hela resten av detta året. För jag har ju fått SILVERTEJPA mina dom jag har på mig nu. Så att jag inte ska få syra på låret, det gör ont!!!!

När man då inte har lång kalsonger på sig så klibbat tejpen fast på låret o så får jag utslag för det. Så jag behöver VERKLIGEN ett par byxor som FUNKAR! Men det e inte så lätt när man jobbar med syror.

Ja ja nog om detta, vad händer annars i dag då.

Jo älsklingen ska till klubben i dag o jag ska bara mega mysa i soffan o ha det bra med lille vovvs, ska bli såååååååååååååå nice. Kolla litta tv o bara ha det bra.

Detta vädret får ju en bara att längta o se på film o ligga under ett täcke o soffan o bara ha det så bra man bara kan o just det ska jag göra i kväll, så det så!!!!

Nu ska jag allt ta tag i dom hära byxorna o se om jag kan få i hop det, för det finns ju tyvärr inte sånna byxor att köpa ute. Då får man ju TILLVERKA ett par då ju!

Mina kära läsare ni får ha det så jätte bra o sköta om er o ha det mys, för det ska jag ABSOLUT ha!

Det bästa sättet att spara tid är att använda den.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.