Blandat

Nu så….

Så nu e det äntligen gjort, bytet av latouten. Blev rätt  bra, eller? Så var det söndag  o det e hel underbart väder ute, får väl se om jag sticker till Bruces skog en runda med Attila innan jag ska hem till mina päron o fixa håret på min kära mor.

Annars så händer det inte så jätte mycket mer, för utom att min älskling ska åka till Stockholm o kanske vara borta ca 14 dagar, hemska tanke o vara utan honom så länge! Jag får ångest o börjar gråta så fort jag tänker på att han inte kommer att vara hos mig.

Lägger in en lite video på en låt som bara e såååååååå bra. Den e kanon o lyssna på när man känner sig lite ner o inte mår så jätte bra, hela hennes skiva e kanon bra faktiskt!

Igår så mådde jag inte alls bra, inte från det jag gick upp tills jag gick o la mig. Jag drömde jätte otäckt o den kännslan som jag hade i drömmen förföljde mig hela dagen, jag kunde helt enkelt inte skaka den av mig, allt blev fel som jag gjorde. Det värsta av allt var att det gick ut över min älskade underbara man, skulle inte vilja vara i hans skor igår, för jag var verkligen hemsk, o mår såååååå dåligt av det idag. Tror nästan jag försöker säga förlåt med detta ”lilla” inlägget, för det var inte meningen att det skulle bli så här långt.

Det kändes som om att det vara bara jag som fixade här hemma o det vara bara jag som fixade o donade, men det var det ju inte men det känndes som så. Nu i efterhand så känns det hemskt, o jag känner mig så himla dum, men men gjort e gjort, har försökt att gå vidare men jag har bara såååå svårt för att komma o säga förlåt, men självklart vill man ju att de blir bra igen ju, men jag har bra sååå svårt för det.

Det var så illa i går att för att inte bråka mera så gick jag  o la mig riktigt tidigt, för jag hatar verkligen att bråka. Visst det var kanslke dumt men jag mådde så himla kasst så det knappt var sant. Denna låten e såå bra hoppas bara det går o ladda upp den…..oxo som KajsaLisa Ejemyr har gjort…Det fick bli texten istället, refrängen e ju bara så mit i prick på mig…..

Ingen vill ha ett brustet hjärta
Ingen vill gråta sig till sömns
Ingen vill leva här helt ensam
på vad minnen hjärtat en gång gömt

Du ska veta att jag blivit sviken
Jag har stått i regnet utanför
Jag har hört dem prata bakom ryggen
jag har sett hur
vackra saker dör.
 

Se igenom mig
alla rädslor och försvar
Se igenom mig
tills bara jag finns kvar
Se igenom mig
och jag hoppas att du kan
Se igenom mig
ge mig tid att våga lita på en man

Så om du tycker att jag ser hård ut
och kanske verkar svår att nå
så är det något jag
varit tvungen till
Jag byggde murar
mot den värld jag inte förstod

Men jag känner
att något läker inom mig
ett hopp har börjat tändas
och det är
tack vare dig..

Se igenom mig
alla rädslor och försvar
Se igenom mig
tills bara jag finns kvar
Se igenom mig
och jag hoppas att du kan
Se igenom mig
ge mig tid att våga lita på en man

Nä nu ska jag nog ta mig en kopp kaffe till o sen fixa till mig så jag kommer iväg idag. Ni får ha en kanon dag för det ska jag försöka att ha.

Poss Haj!

 

p.s blev en liten video till som jag bara måste tillägna min älskade man, som inte älskar mig så jätte mycket just nu…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.