Blandat

Sååå skönt…

….det är när allt ordnar sig till det bästa. Men gud vad jag har ångest att han min älskade man ska åka imorgon o kanske vara borta i nästa eller minst 14 dagar. Jag vet att jag kommer att räkna ner dagarna tills han kommer hem igen, o det kommjer att vara hemskt, det bara vet jag.

Men men som sagt han kommer ju hem igen ju, tack o lov, även om han inte gjorde det i den hemska fasansfulla drömmen jag hde förra natten, USCH vad hemsk den var. Men jag e ju inte ensam i alla fall för jag har ju min lilla vovve o sen så dka jag o byta sena ”julklappar” med en mycket god o kär vän i veckan eller om det inte blir helgen i stället, vi får väl se när hon har tid.

Tyvärr så jobbar hon väldigt mycket o sen har hon en underbar son o ta hand om oxo, men nog om det. Ni lär nog få läsa om när det blir i alla fall, så det så.

Just nu så´ligger min lilla älskling, Attila, vaid mina fötter o gnager p sitt nya ben som han fick i veckan. Och min älskling står o lagar mat just nu, o jag bara vet att det blir attans gott, för det blir det alltid när han kockar. Som igår gjorde han e så grymmmmmmm wok på kykling o stekta nudlar o grönsaker till det, det var så as gott att man skulle kunna äta hur mycket som helst, o det gjorde jag ju nästan…..*fniss*

Nä nu har jag inte lust o sitta här mera för jag vill vara med min stora älskling så mycket som möjligt för imorgon kl 06.10 kör han ifrån mig o sen ser jag inte honom på 14 hela fu***nh dagar o jag bara vet att det kommer att vara hemskt, attans tur att jag har jobbet så jag har annat o tänka på. Även om jag bara vet att han kommer vara i mina tankat 24/7 , ALLA timmar på dygnet!

JAG VILL INTE ATT HAN ÅKER!!!!!!!

Ni får ha det bäst för snart ska vi äta o sen e det mega super duper mys i soffan…..*fniss*…

Poss poss!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.