Blandat

Trött o mår illa…

Så det blir ett jätte kort inlägg. Idag har vi äntligen fått ner julpyntet, men jag har mått små kymigt hela dagen, från o till. O fy vad jag hatar det! Mår illa, känne sig snurrig o ibland känns det som hjärnar gör ett fri volt, attans obehagligt e det.

Hade det inte varit för att man ska jobba imorgon så hade jag väl inte brytt mig så mycket, men nu ska man ju det o det känns inte alls bra. Ska ta o dricka lite ramlösa o se om det kan hjälpa, hatar verkligen o må så här.

Känns nästan som om att jag går i sätter fingrarna i halsen så kommer jag må bättre, men det kan jag ju bara inte, för det hatar jag ännu mera! Vill inte vara med mera nu………..Vill gå o lägga mig nu o hoppas på att jag vaknar o mår bra imorgon…..

Ha det bättre än mig, för jag mår just nu skit!

Baj baj…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.