Blandat

Litta kaos…

Dom håller på att ”skura, slipa” golvet ute i verkstaden här i dag. Så alla mina grejor som jag har till tork o dyligt e huller om buller! Men golvet blir attans fint i alla fall!

Men jag har inte riktigt tid med att blogga idag, o när jag kommer hem så det renovering av naglar som gäller så att dom håller tills vi har flyttat. Jag hatar verkligen att ha dom så hära ovårdade o skitiga……gillar det inte alls.!

Men i kväll så blir det ändring på det, då ska det även LACK på….SÅ DET SÅ!!!!!

Äntligen så i kväll så tar jag den sista tabletten för urinvägs infektionen, o det ska bli såååååååå nice o slippa må illa o vara trött o huvudvärk! E bara såååååååå trött på det! Men jag tror att det har med att jag håller på att rensa ut kroppen o den håller på att återställa sig till vad den ska vara utan alla kemikalier.

Jag har ju verkligen inget alls nu i kroppen, jag e bara normal………hahahaha….så normal man kan bli alla fall! Men jag tar inga mediciner o inget annat heller, o det känns riktigt riktigt bra!

Nu ska jag ta o jobba litta o sen e det snart hemgång så det så!

Poos Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.