Blandat

SNART!!!

Så e det fredag o då får vi nycklar till huset..o jag bara längtar såååååååååå. Ja jag längtar redan till fredag även om det bara e måndag nu!!! För nu e det verkligen på riktigt, att vi flyttar, innan har det kännt så långt borta, men nu e det snart! Hela helgen eller i alla fall nästan så har vi packat, packat, packat! O nu börjar det verkligen både kännas o synas.

I lördags blev det inget alls, det blev bara en slappe dag o det behövdes verkligen, jag mådde ju inte så bra. Dom tabletterna jag fick för urinvägsinfektionen mår jag inte alls bra av, jag får mega huvudvärk, mår illa o blir yr för inget alls! Speciellt i lördags mådde jag riktigt riktigt dåkligt, men sen i går så blev det lite bättre så det var attans skönt.

I går fick vi oxo en massa gjort o jag bara säger TACK till min kära mor för att hon hjälper oss, annars hade vi inte kunnat kommit så långt som vi redan gjort, hon e grym på att organisera. Hade jag dragit i det själv så hade det bara blivit pannkaka av det hela för det blir för stort om ni förstår vad jag menar…ja ja i alla fall så tack o lov att vi har henne som hjälper oss, hon e bara BÄST!!!!

I kväll får vi se hur vi gör eller om vi tar en liten paus i packandet eller kanske tar i alla fall lite men sen bara slappar, man e ju rätt sleten när man jobbat en måndag o inte sovit så bra på natten, men som sagt vi får se hur o om det blir. Nu ska jag i alla fall ta o gå ut o jobba litta för nu har jag ju gjort om layouten här på sidan, litta vårigare blev det i alla fall, o det e just det jag vill ha NU!!!!  

Badet e snart klart, om ca 12 min förståss men ändå, det e litta annat som oxo ska fixas till där ute. Ni får ha det bäst o sköt om er…..

Haj Haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.