Blandat

Litta trött…

Idag e jag trött, har inte fått sova en hel natt på snart en vecka o det tär verklige på kroppen, inte ett dugg kul e det. Men men det e ju bara o bita ihop o gå vidare. Vi skulle ju ha packat i går när vi kom hem men ingen av oss orkade. Vi mår inte så speciellt bra någon av oss, lite illla mående o värk i kroppen har vi bägge o sen e vi bara såååååååååå trötta. Vet inte riktigt vad det e för något men jobbigt e det i alla fall o hoppas att det tar slut snart…hmm…..

I alla fall så e det alla hjärtans dag på söndag o det ser jag verkligen fram emot, ska bli kul o få fira den med någon maan verkligen älskar o inte kan vara utan, men vad ska jag köpa till honom….hmm….nja jag får väl hitta på något för det ska han bara ha, även om jag e litta fattig just nu….

Just nu så sitter jag på jobb o installerar ett programm från min mobil så jag kan lägga upp bilder här från min telefon, så ni kan få se vad jag jobbar med o hur här ser ut. Men det tar ju bara sån tid, men men jag ska inte ta ”badet” förrän om ca 20 min så det e lugnt. men det tar en himla tid……*grrrr*…..att instalera dom filerna. men men jag har ju tid så det e lugnt.

Jag sitter här o tänker på vad jag ska göra för min älskling på söndag, han har ju aldrig firat alla hjärtans dag o jag har aldrig heller firat den dagen, så jag vill göra något speciellt, hoppas bara han oxo vill det. Jag tror jag ska kolla på nätet lite vad som sägs där o om man kan få litta ideer.

Det var inte mycket som fanns där, jo o då var det svindyrt. Hmm……… Det enda jag hitta det annars när man forskar om just dagen, e att man ofta ger små precenter o ja det e ju bara sååå underbart men rosor e ju inte heller fel, tänk o få 2 dussin rosor o en ask choklad…………..*dröm*…………Ja jag vet att det e en klycha men JAG tycker det e sååååå romantiskt o det e ju faktiskt just ”Kärlekensdag” så för MIG hade det varit en dröm, så det så. Sen så har jag faktiskt aldrig fått just Rosor o choklad, så det hade varit attans nice.

Ja ja nä nu måste jag snart avsluta här för ”badet” e snart klart o det e även installationen av programmen, så snart kan jag lägga upp bilder här från mobben, nice.

Precis nu så startades datan om, eftersom jag installerat programm, o jag hann inte spara detta som jag hade skrivit, trodde jag. Men *pust* som tur var så sparade detta underbara programmet det själv, tack o lov.

Ja ja men nu måste jag ut o jobba lite även om jag skulle vilja gå hem o lägga mig………mår inte bra alltså…. Ni får ha det bäst o jag ska försöka komma på något nice till min älskling tills söndag. har inte du något förslag o komma med? Ha det bäst…

Poss haj!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.