Blandat

ÄNTLIGEN!!!!

Nu har jag äntligen fått intrenet inkopplat här hemma, såååååååååå underbart det e att kunna blogga hemmifrån igen, underbart e det! Sen så bara MÅSTE jag ju ha till gång till nätet när min älskling inte hemma, det e ju bara ett måste ju, för han tar ju sin data med sig när han ska jobba  i helgen, o det e den enda vi haft sedan vi flyttade hit. Så det har varit o få surfa på jobb o om det var något viktigt så hade man tagt hans, men där e ingen mus o jag bara hatar allt med pekplatta….usch o pi!

Nä nu e det snart natti natt för mig för det e ju jobb imorgon o sen så e min älskling på väh hem från klubben nu på sin hoj så han fryser nock rätt ordentligt nu! Jag ska ner o fixa litta käk till honom o sen e det natti natt för min del.

Ni får nanna så gott för det ska jag…

Natti natt natt…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.