Blandat

Dag 6…Konstigt!

Detta kommer jag snart skriva vad som hände i dag, jag e så förbryllad så det e kanppt snat, men jag bara måste hem först o ”äta” för min påse här på jobb har försvunnit på något konstigt sätt så…..Ja ja men mer om detta sen, nu e kl 16.45 o jag ska ta upp dom sista plåtarna o sen hem. Skriver mer sen….

Blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Hamnade i soffan o sen bara tv hela kvällen. Riktigt nice faktiskt, kände mig attans sleten. Fixade till mina klor lite granna, ska ju på kurs imorgon o vill ju inte se hemsk ut om naglarna då. 

Sen när kl var 21 så gick jag upp, fixa till tränings väskan, kola litta Ansiktsbok o sen vid 21.30 så la jag mig. Men tror du att jag kunde somna! NOPP!!! Svårt attans o kollade sist på klockan 22.45 sen kommer jag inte ihåg mer, så då somnade jag!.

Jag skulle ju ha jobbat MYCKET längre i går men det gick inte. Hade tänkt att jobba in 4-5 timmar denna veckan så kan jag gå lite tidigare på ferdag o hålla LÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅNG helg, i alla fall så kommer det att känns som det, sååååå nice.

 men som sagt jag kunde inte jobba mer än en timme längre igår, min påse försvann ju på något konstigt sätt. Jag hade lagt den på min väska på kontoret o sen så när jag skulleha den så var den väck!

Jag letade o letade o sen upptäckte jag att det var något vitt pulver i Attilas matskål, o mycket riktigt så var mitt pulver där, hur det hade hamnat där har jag ingen aning om men men, skit samma. Jobbade till kl 17.00 sen hem o åt, det var nice o sen må lite bättre….

Sen fixa klorna lite o sen tv, o sen sängen, ensam. Min älskling jobbar ju eftermiddag denna veckan så jag kommer inte få träffa honom så mycket denna veckan, snyft. Sen e han ju lita sjuk oxo men till helgen ….då djä-la…..*fniss*

Nu ska jag nanna..Natti natt natt!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.