Blandat

Dag 7…

Jaha o nu e det tisdag o jag mår hur bra som helst. Fick ju sova i natt, underbart. Min älskling hostar ju så o han e så underbar att han sover på soffan tills han e av med hostan, för min skull. Visst e han underbar!?!?!!!

Jag mår förvånandsvärt bra faktiskt, e pigg, mår bra kanske lite svag ibland o inte riktigt den styrkan som jag annars har, men det e så lite att det knappt märks.

Svettas lite mer oxo, så vi får väl se hur det blir i kväll när jag ska träna efter kursen. Tänkte att jag kör ett litet light pass när vi e klara, o sen kanske en 12 min solarie, får se…

Ska ju jobba till kl 18 idag så det återstår o se hur mycket jag orkar.Men tycker det e bättre att jobba in dom timmarna o sen köra direkt.

Men nu precis så blev det ändrat, får jobba till 17.30 i stället o sen köra hem, lämna vovven, hämta skorna så jag kan träna o SEN köra in, får jag köra 2 ggr ändå i dag!!!!!!!!…..*ggrrrrrrr*…Så e det o vara glömsk!

Det blir i alla fall solarie ikväll då efter träningen o det ska bara bli såååååååå nice, ska bli skönt att konme igång med trängingen nu oxo, riktigt nice. Kommer nog bara köra en ggr i veckan nu när jag ar helfart sen öka upp det, blir bäst så.

Då blir jag inte sjuk o ligger en vecka som jag har gjort innan, det e ju så skönt o komma igång o träna så tar man i så man nästa kräks o sen blir man sjuk! Så har det ofta blivit för mig men inte denna gången, nu e det på allvar + att nu e jag inte ensam i det heller, jag har min älskade vid min sida……*mys pys*……

Har beställt nya tippar i dag oxo så jag kan sätta nya i helgen FÖR DET BEHÖVS verkligen, dom e riktigt hemska! Blir nog att jag gör det på lördag, tror jag. Älsklingen ska nog till klubben då så jag passar på när han inte e hemma, så e man fin fin när han kommer hem.

Kommer nog o beställa gelen från detta försteget i Stockholm lite längre fram i sommar, jag bara måste ju prova, för den kan ju inte vara sämre än dom jag provat innan. Har nog provat nästan alla som finns på marknaden o dom har verkligen INTE varit bra, men får se lite längre fram när man har lite mera cash.

Nu får jag nog ta o sätta igång litta här o fixa undan, snart kommer dom o hämtar detaljer o då ska dom ju vara färdiga. Men som sagt jag jobbar ju rätt länge i dag så det e ju lugnt o hinna. E rätt hunrig just nu men ska ju äta om ca 30 min så det blir ett glas Ramlösa Mango, det e bara sååååååå god…..

Nu ska jag kämpa vidare o jobba lite, känns nice när man känner att byxorna hänger riktigt löst, kommer behöva köpa en storlek minder, helt klart! O det e egentligen redan nu, men vi väntar en vecka till med det! Ni få ha det så bra i det fina vår vädret för här skiner solen som bara den……

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.