Diet

Dag 9…

Jag har väl inte riktigt varit på blogghumör idag, har jobbat mycket o solar lite mellan varven istället för att sitta vid datan. I går när jag kom hem hade jag attnas ont i halen o kroppen o mådde inte alls bra.

 Slängde mig bara på soffan o glodde på tv hela kvällen, sen upp i säng. Inget kul alls, men men.

Provade en av Xtravagansas soppor igår o fy tusan så god den var, Grönsakssoppa, ska ner o köpa 3 till i dag så jag har till helgen. Tyvärr ser den inte ut som denna bilden, men god e den!

I morse så vaknade jag o hade bara lite ont i halsen o var så sjukt trött att jag knappt orkade komma av sängen, fy tusan så jobbigt det var. Kände bara så att jag skulle bli sjuk, men NOPP! Nu mår jag hur bra som helst, tror nog att jag lägger ner träningen nu när jag går på helfart.

Det tar för mycket på kroppen för att jag sk orka träna nu med, mitt jobb e träning nog. I bland så har jag så ont i musklern så jag får kramp, jobbigt attans men det e ju bara 14 dagar till nu snart, sen får vi ÄTA IGEN! Jag får speciellt ont i ryggen mitt uppe mellan skulderbladen, tror nog att jag skulle behöve träna upp ryggen ORDENTILGT. Får ju en hel del träning här på jobb oxo, nice nice det ju!

Nu i eftermiddag så e det leverans, sen en runda ner om stan o köpa soppor. Hem en runda till mina kära päron o hämta gardiner som Mojan fixar till mig o sen hem……*pust*……Jag blir trött bara jag tänker på det!

Sitter just nu o väntar på att dom ska komma o hämta en halvpall som ska till Kalmar, men dom håller aldrig tiderna! Dom skulle ha kommit kl 14.00 men nu e hon 14.37 i ingen bil…hmm….. Ja ja det löser sig väl.

Snart e det i väg o leverera o sen, ja det vet ni ju. Ni får ha en underbar dag i solen för det har o ska jag ha….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.