Blandat

Inge bra alls….

Det e det verkligen inte idag o så var det så bra i går, inte ett dugg kul när det vänder så här. Kände inte av magen alls i går o mådde bara sååååå mega bra hela dagen, var ute o åkte bil med en som jag annars hade blivit mega åk sjuk av men nopp. Till o med det klarade jag…

Så idag direkt när jag vaknade så kände jag av magen, så pissigt det e. Sov as dåligt i natt med, nog för varmt tror jag eller sås e det magen som spökar där med, e bara sååååååå mega trött på det nu. Så i morse, dock försent, så ringde jag läkaren o försökte få en tid, för nu får det vara nog.

Inte en enda akut tid fanns kvar i dag så jag får ringa i morgon kl 08 i stället o då ska jag få en tid, hoppas det i alla fall. För nu så står jag står inte ut mera mår bara sååååååå dåligt o e så mega trött på det. Ha ont i magen hela tiden nästan, illa mående o bara känna sig allmänt kass, så i morgon e det slut, det har jag bestämt.

Annars så har det väl inte hänt så jätte mycket, e mest bara trött o kasst humör o mår PISS! Ska ta o köra o sola efter leveranseran i dag, som tur e så jobbar man ju till 15 sen ska det levereras o sen bara sola o sen hem o sova ett tag, känner att jag behöver det……E rätt slut i nerver o allt.

Nu ska jag ta o kolla Vampier Diaerys nu när jag käkar lunch o sen e det o jobba litta till, sen HEM! Hoppas ni har det bättre än mig, för jag har det inte speciellt bra just nu…..

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.