Blandat

Regn, regn, regn…

Gud så trist väder det e idag, bara regnar o regnar o regnar. Attans tur att det var fint nu i helgen så man inte känner att man har tagit vara på det fina vädret.

Men det kunde ju ändå varit fint idag ju, allt blir så mycket lättre då. Just nu så bara ÖSER det ner o då menar jag verkline öser ner, gatan utanför jobb flyter…..

Hoppas bara det e bättre väder imorgon, hoppas hoppas hoppas, för som sagt allt blir så mycket lättare då. Ja ja nog om vädret i alla fall men det eju något man kan skriva om i alla fall. Jag har inte riktigt koll på vad jag ska skriva om…..

Ja jo kan ju ta helgen ju. I fredags så var vi på Famillia o handlade o sen körde vi till Bauhaus o köpte jord, jag o min kära mor skulle ju hålla på i trädgården MIN TRÄDGÅRD på lördagen så jag behövde jord. Men i alla fall så när vi kom in på Bauhaus så tycket jag att det var någon som ropadepå mig, o det var det.

Där stod Carina, en gammal klasskompis som jag inte hade sett på snart, ja vad e det 10 år eller något…..Vi bara växlade några ord, det vara bara så kul o träffa henne, vi dansade ju oxo ihop för ca 150 år sedan…..hahahahaha.

Men vi fixa våran jord sen blev det o köra hem o fixa käk, vi var bägge bara såååååååå hungriga. Förresten så var detta på torsdagen inte fredagen, för på fredagen kl 09 så körde ju Kent till Norge, så detta var på torsdagen….solly, jag e nock litta förvirrad…hahahaha

I alla fall hem o fixa käk, grillning o sen lite mys i soffan sen blev det allt sängen o nanna….

Jag e nog riktigt förrvirrad idag, jag har ju gjort ett inlägg om att min älskade körde till Norge….hmm.. Ja ja vi får väl ta det från att Cilla kom hem till mig på fredag kväll o vi grillade/vin o snackade en massa skit o en hel del BDSM oxo, riktigt nice.

Men det blev allt sängen tidigt vi var bara såååååååååå trötta, man e ju det efter en jobbe vecka. Så vi sa det att det får bli en lördag nästa gång så orkar man vara uppe längre ju…..

I alla fall så kom mina älskade päron på lördagen o vi fixade i trädgården från kl 14 – 19.30 så gissa om man var mör i kroppen på söndagen…..hahahah. Men fint blev det verkligen….. Jag blev jätte nöjd, men vi ska ta en runda till sedan, det finns lite mer att göra.

Kent skulle kanske inte kunna komma förrän på söndagen men Robbans cykel pajade ju 2 ggr eller något så det blev att han ändå kom hem på lördag natt o gud i himmelen så nice det var att han kom hem, längtade sååååååååå mega mycket efter honom.

Söndagen hände inte speciellt mycket, vi slappade hela dagen o gud så skönt det var…Men jag var så jätte trött hela dagen, precis som om att jag inte riktigt kom igång, jag hade ingen energi alls, bara slappe o slappe o slappe o sov oxo en runda.

Jag var så trött att jag gick upp o la mig redan kl 21,45 o somnade väl inte riktigt men nästan o slummrade lite till o från tills min älskade kom o la sig, sen sov jag som en stock till kl 04.28 fick gå upp o ta tabletter för tandmöget. Sen somnade jag igen sååååååå skönt.

O nu sitter jag här o halva dagen har redan gått…..SWEEEET! Sen ikväll så blir det bara en massa mys i soffan o imorgon blir det nya klor, för fy tusan så dåliga mina blev denna gången. Jag andvände ett gammalt lim o trodde o hoppades på att det skulle gå o andvända, men NOPP! Så de blir att göra om dom i morgon kväll.

Nu ska jag ha mig en vanilj latte till o sen ska jag smurfa litta o snacka litta skit mer med Cilla över MSN, sen e det minsann dax att gå hem. Min älskade Kent jobbar ute idag i detta skit vädret, tycker riktigt synd om honom, hoppas han e på humör i kväll, för snack om att jag behöver både det ena o det andra ikväll, tror jag .

Så som det känns nu så behöver jag det verkligen men se vet man inte när man väl kommer hem o sjunker ner i soffan, då kanske man bara e på mys humör, men jag VET att jag verkligen behöver tuktas ordentligt snart, jag har VERKLIGEN behov av det, känner det i varenda cell i min kropp, o det var länge sedan jag kännde det så tydligt….

Näää vanlij latte o sen bara smurfande o jobb, ni får ha det så bra o sköt om er…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.