Diet,  Hälsa,  Sjukdom

Riktigt illa!

Ja det tycker jag faktiskt att det e, att jag inte orkar blogga mer. Nu när jag har så mycket tid som jag har…..DÅLIGT o ILLA!

Får väl ta o försöka att ändra på det tycker jag allt. Försöka måste jag ju bara.

Så vad har hänt sen senast jag skrev, som var typ en månad sedan tycker jag det känns som.

En hel del faktiskt, mycket men ändå inte mycket. Jag har faktiskt fått mig en del tanke ställare o en del uppvaknanden.

Men konstigt hade det ju varit om jag inte fått detta efter en sådan operation.

Kanske går jag in på det sen men inte just nu, det e rätt personligt o jag vet inte riktigt om jag vill skriva om det här, få se sen.

Jag mår i alla fall rätt så bra förutom att jag har rätt ont i bland o det spänner o drar i skallen då o då. I bland känns det som om att jag har en myrstack i hårbotten så som det kryper.

Men jag fick reda på av en underbar vän på FB i dag att det e bara som det ska. Det e när nerverna läker o börjar hitta tillbaka. Bra med sånna vänner som kan sånt, tack söta Cia!

Annars så har det väl inte hänt så mycket, städar o donar litta här hemma o försöker få lust o ork till att julstäda hela huset, vilket tar tid.

Sen e det ju så att när man väl HAR tiden så skjuter man gärna fram det mer o mer för att man tycker att, jag gör det imorgon …..Dumt men sant…

I dag har jag varit ute på Väla o fixat en del, skulle ha batteri men dom var slut. Så det blir att åka in där i slutet av veckan i stället o hoppas på att dom kommit då.

Sen en liten runda på Åhlens på Väla o prata med söta Eva, alltid lika mysigt + en runda om Famillia o ha en underbart go vaniljlatte.

Det jobbiga e ju att vi har bara en bil o den behöver ju Kent mest. Men jag klarar bara inte att vara fast här dagarna i ändå, det e bara sååå hemskt o deprimerande. Jag känner mig sååå låst o bara HATAR det.

Det e det att man inte HAR möjligheten att åka härifrån, man e bara så fast som knäcker mig…TOTALT! Har jag bara varit ute så som jag har nu i dag så e det rätt ok att Kent tar den som nu när han ska o träna.

Men dagarna o VETA att man e helt låst o kommer inte häri från, det e så jobbigt att jag vet inte hur jag ska skriva för att ni ska fatta vad jag menar.

Näää nu har jag allt gnällt nock o jag ska ta o städa av badrummet här uppe o sen gå en liten runda o sovrummet o sen köket innan jag ska fixa mat.

Ni få ha det så jätte bra o ta hand om varandra o tänk på att tiden  du har e det ända du ALDRIG få igen. Så ta väl vara på den….o varandra!

 

 

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.