Blandat

Märkt för livet…=0)

Så nu sitter den där, en tatuering på min handled o jag e bara så underbart glad för den. Det blev ”våran” symbol, min o Kents.

Snäll o underbar som han e så fick jag den av honom. Han e bara såååå underbart snäll o go, älskar honom över allt annat!

Så efter jobb i fredags så körde jag till Perstorp o mötte upp Kent hos Gino, tatueraren. O jag var såååå mega inställd på att det skulle göra as ont, men det var faktiskt inte så farligt.

Visst känndes det men det gjorde inte mega skit inte som jag trodde o hade för mig att det gjorde, skönt.

Men nu sitter den där, på höger handled på insidan o jag e mega nöjd med den. Det tog ca 20 min o göra bara han e så underbart snabb o DUKTIGT. Min första riktigt synliga tatuering som man inte hur som helst kan dölja….nice! Bild kommer på den så snart jag har fått till en bra med kameran, inte så lätt att fota sig själv med vänster hand.

Sen körde jag hem o körde en runda in om min älskade Eva på Familia o snackade litta skit med henne, man behöver få en dos Eva då o då, underbarare människa får man ju bara leta efter. Sen hem o myste med min älskade undebara man igen i soffan hela kvällen……Nice!

På lördagen så blev det ÄNNU mera mys i soffan o sen på kvällen så körde vi ner en runda till klubben o grillade, riktigt mysigt o sen slutade vi kvällen/natten med att vi satt o snackade skit i soffan till klockan var nästan 03.30.

För en gång skull så gick vi o la oss samtidigt, sååå underbart det var, det var såååååååå mega längesedan det hände.

Jag går alltid o lägger mig först för jag behöver verkligen min sömn o sen kommer hen o kryper ner hos mig, men i lördags så var det supermysigt att somna vid min älskades sida. tråkigt nog så körde dom ju redan igår vid 20 så jag fick nanna själv i natt…..*snyft*…..

Men jag får ju träffa honom igen på tisdag, då ska dom ju ner på klubben o det ska jag med så jag får i alla fall en puss o en kram så jag klarar mig tills på torsdag när han kommer hem igen, hoppas jag.

I alla fall så ser det ut som om att jag kan gå på semester redan i dag…JIPPPPPPPPPPI! Har snart jobbat undan allt o den sista kunden som ska hämta dom detaljerna jag håller på med kommer vid middag o hämtar dom, så jag har absolut INGET alls att göra!

Det e ju bättre att vara ledig o sen ha den tiden o jobba in än att sitta här o uggla till ingen nytta, inte mycket mening med det ju. Så så får det nog bli så kan jag göra en massa som jag skulle gjort i morgon så kan jag göra dom i dag eller i kväll i stället, SWEEEEEEEEEET!

Så nu e det snart dax att gå ut o ta dom sista detaljernai badet o sen e det snart SEMESTER, ska bli såååå underbart skönt, även om jag har en massa jag ska försöka hinna med.

Men det gör jag så säkert så ska bara vara så mega skönt att slippa gå upp så mega tidigt o sen att man kan sitta uppe o kollla litta tv hur länge man än vill, o slippa tänka att MÅSTE lägga mig så jag kommer upp i morgon…….

Nää nu e det ut o ta upp plåtarna o sen e det bara att ta det lugnt, sitta vid datan eller litta i solen, har inte mycket mer att göra just nu, men men det löser sig nog. Lär ju inte få in något mera för alla kunder har ju redan semester så e det e ju ingen risk.

Ni får ha det så äst o ta hand om er mina kära läsare, omdet nu e någor som läser förutom mn älskade man.

Njut o solen o njut av er ledighet för det ska jag göra…..

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.