Blandat

Trött attans!

Fy vad trött jag e idag, inte klokt att man kan vara så sjukt trött. Men så vaknad jag ju oxo kl 04.00 inatt o var klar vaken.

Konstigt för jag hade ju inte kunnat sova på kvällen när jag kom hem direkt, mer än att jag somnade en väldigt liten stund  i soffan.

Tror att jag lyckades somna igen vid ca 05.30 o klock möget ringer kl 06.00 så gissssssa om jag var dödstrött när jag var tvungen att gå upp, HATAR vara såhär trött.

Men ska ta o nanna ett tag när jag kommer hem idag, så jag e litta vaken när min älskling kommer hem i kväll.

Det ska bli så sjukt skönt att få hem honom igen, har saknat honom så det gör ont, inte ett dugg kul o jobbigt attans e det oxo, men i kväll kommer han. 

I helgen e det bara han o jag som ska mysa o ta hand om varandra, ska bli såååååååå mysigt så.

Just nu så har jag en sjuk spännings huvudvärk som säkert om jag inte tar tag i den blir migrän…hmm….Så det får jag väl göra eller??!??

Ska en liten runda hem om mina päron idag  o hämta en bok o lämna litta gardiner som min kära underbara mor ska lägga upp till mig.

 Visst kan jag själv men det blir ju bara såååååå mycket finare när hon gör det ju!

Efter det så e det hem o bara sova en runda för jag bara MÅSTE det e så sjukt trött nu o behöver ta igen det jag missade inatt, o sen kommer älsklningen!!!!!!

Nu ska jag snart ut o ta o göra ett ryck till o ta en tablett eller två o försöka få väck denna hemska träkeps som jag bara vet gå att få bort innan det blir så illa som migrän.

Även om det e en MYCKET god anledning till varför jag har denna skit huvudvärken, fick ju det skitet igår…..gggrrrrrrrrrrrrrrrr……..Men men skit i det.

Ni får ha det så underbart idag mina kära underbara läsare o ta han om er. Jag sk i alla fall a det kalas i kväll när jag ska sitta i min älsklings famn o mysa o kolla på Fringe…..SSWEEEEEEEEEEEEEEEEEET!

P.s Får nog bli en ny layout snart, eller tycker ni inte???!!!???

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.