H.E.L.G,  Hälsa,  L.O.V.E

Licens i Bakpotatis…

Hahahaha ja det e vad min älskling o jag skämtade om i går när jag brände mig ordentligt på just en bakpotatis.

Inte nog med att jag brände mig, hen skrattade åt mig oxo….hahha. Men lite roligt var det ju, för det var ju inte stort.

Det var ju inget som han hade gnytt för, men han e ju van att bränna sig, det blir ju så när man jobbar som smed. MEN JAG E INTE VAN!

Hade jag bara bränt mig hade det ju inte varit så farligt, men en bir stta kvar UNDER naglen sådet blev mycket värre än det hade behövt bli.

Jag satt väl ca 1 timme eller så i kallt isvatten men dt hjälpte inte så mycket, för så fort jag tog upp fingret så gjorde det ju as ont igen.

Kent sa till mig att jag skulle låta det vara o låta det”bränna ut” som han kallade det, o fy tusan i helvete så ont det gjorde. Men efter ca 45 min så började det av ta mer o mer, TACK O LOV!

Det e bara skit för han hade rätt!!!!! hahahah ja ja nog om detta nu, tack o lov så hade jag inte ont när jag gick o la mig o nu gör det bara lite ont när det blir vått.

Så vad händer i dag då….nja det e ju F.R.E.D.A.G så det blir bara att köra hem efter jobb o bara myyyyyyyyyysa, men ska en lite runda hem om mina päron o hämta en skyffel o en kratta så jag kan fixa till våran gräsmatta.

Blir att fixa till den i helgen, för det e ju ingen annan som klara av att göra det, eller ens vill….. Ja ja jag ska i alla fall förhoppningsvis oxo få städa huset imorgon så det e attans fint.

Kent ska ju jobba i kväll o kanske får han oxo jobba på lördag….*snyft*….men det e inte riktigt säkert ännu, vi får väl se hur det blir.

Jag ska i alla fall ta mig ett STORT glas vin när jag kommer hem o bara mysa……..

Nu ska jag i alla fall ut o ta upp badet o sen ska jag torka av golvet klart + att jag ska fixa till kontoret oxo, kanske till o med dammsuga, måste nog göra det faktiskt!

Mina kära läsare får ha det så jätte bra o sköt om er ordentligt nu i helgen så ni e utvilade på måndag, jag ska i alla fala göra mitt absolut bästa av det hela! Ha en underbar helg för det ska jag ha, även om det blir ”kanske” en massa städande!!!

Ingenting är omöjligt, det omöjliga tar bara lite längre tid.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.