Blandat

Tvätt, tvätt, tvätt…..

Ja det e just det som jag kommer syssla med när jag kommer hem i dag, men skönt attans ska det bli. I alla fall o bli av med alla högar som ligger här o där i tvättstugan.

Tog o satte tvättmaskinen på timer innan jag gick o la mig i går så den e klar med en tvätt när jag kommer hem i dag, sweeeet e det. Så e det bara att ladda den när jag kommer hem o så får jag nog tvättat hela 4 maskiner i dag, kanon bra.

Ska försöka o få ordning i själva tvättstugan oxo idag för det e bara en himla röra o jag bara hatar att ha det så, näää det blir ett mål i dag.

Sen ska jag försöka att ta tag i garderoben där uppe oxo, DEN behöver röjas verkligen….såååååå rörigt o stackars Kent kommer knappt till sina kläder för mina högar på glovet.

Men både tvättstugan o garderoben där uppe o nere e kanon ställen där man kan kasta in saker när man städar som man bara inte orkar ta tag i just då. Men som nu bara MÅSTE jag fixa till där, har inget val, men man vill ju ha ordning oxo.

Så det blir o fixa det i dag, i går blev det bara litta tvätt o så var jag ute på Plantagen o kollade om dom hade väggkrukor. Jag vill ju ha 2 st där inne på staketet o 2 st där ute, o dom hade.

Inte så vansinnigt dyra det blir ca 200:-  för 4 st, helt ok. Men det får vänta tills vi har pengar, jag vill ju så gärna ha ordning i hemmet nu, hatar att vi inte har en matta i vardagsrummet, det e bara så hemskt o det ser mega tråkigt ut.

Vi har hittat en på IKEA men den e litta dyr så vi får väl ta o spara ihop till den, jag vill bara sååååå jätte gärna ha den så fort det bara går…men men.

Nu ska jag ta o går ut o jobba litta litt, eller näää det ska jag inte alls jag ska ha middag nu….hahahahah som om jag har det då!

Nä jag har så mycket dö tid mellan baden så middag e det inte tal om, så nu ska detaljerna upp o andra ska ner, SEN  ska jag sitta i solen ett tag…såååååå skönt.

Ni får ha det så mega bra o sköt om er, jag ska svettas som bara den när jag kör hem för i morse var det inte så jätte varmt så jag tog joggning byxor o det e inte alls nice o köra hem i när det e nästan 25 grader, men men skit i det det e ju skönt attans med värme o sol.

Blir nog att fylla i slingorna i kväll kanske så man e snygg tilll min älskling kommer hem i morgon kväll, vet inte riktigt om jag ska klippa en liten lugg…….hmm……… Ha det bättre än bäst…

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.