Blandat

VARMMMMT!

Jag har inte riktigt haft tid eller lust att blogga direkt. Har varit så mega varmt så man har bara inte lust till något alls, o sen så jobbar man ju oxo så det tar ju sin energi.

Det har inte hänt så väldigt mycket i alla fall, bara små saker faktiskt, som att jag fyllt i slingorna ( måndags ) Fixat litta hemma, blir i dag orkade inte i går. Jag var bara sååååå ofantligt trött i går när jag kom hem från jobbet.

Så jag bara rasade i soffan. Sen gick jag upp o la mig förat en 45 min på mattan o sen 1.20 o bara sov, jag vara såååå mega trött, fattade inte alls varför. Plus en mega migrän med, trodde först det var vädret, men jag fick mitt svar vad det var när jag kom upp  i morse……

Sååå trist, men men skit i det, det e bara i ca 3-4 dagar, knappt det sen e det borta ett tag till, tack o lov. Men det bästa med det hela var eller e nog att jag slipper det HELT när jag har semester o det e ju bara GULD! Speciellt när vi ska på Gotland, då e det helt underbart att slippa det ju!!!

Men vad händer annars då, inte speciellt mycket mer än att min älskade älskling kommer hem imorgon…..SWEEEEET! Jag bara längtar så otroligt mycket efter honom så jag håller på att bli knäpp, kan verkligen inte leva utan honom!

Helgen kommer att bli mega lugn i alla fall o det ska bli så underbart, baara mysa vi två o köra hoj o bara ha det bra, kanske blir det en liten runda till Landskrona festivalen, hade varit sååå mega kul, men vi får se vad hon älskade har lust med, mysigt ska vi ha det i helgen  alla fall.

Jag har väl inte så mega mycket o göra på jobb, rätt lugnt men jag går ju oxo på semester på onsdag nästa vecka. Så när klockan ringde i morse så var det sista gången på 3 veckor som den ringde, i alla fall en onsdag…

Så skönt det ska bli att vara ledig, ser verkligen fram emot det o bara slippa tänka på jobb o så, bara vara, o göra precis vad jag vill o känner för. Visserligen utan min älskade men men, han e ju hemma på helgerna tack o lov!

Förresten vi var  o kollade på matta i söndags o hittade den vi vill ha, men det blir bara inte den storleken vi hade tänk, den blir alldelles för stor. Utan den litta minder o oxo då billigare, s å kanske vi kan köpa den snart. Jag vill bara såååååå gärna ha en matta i vardsgsrummet nu, hatar att inte ha ordning hemma, det e bara hemskt o känns skit, man vill ju ha fint ju!!!

Nu har jag inte riktigt lust o sitta här mer, men ut i solen finns ju bara inte, har inte ork till det, det e faktiskt FÖR VARMT om man inte e på starnden. Men då har man ju inga tjocka jobbe kläder på sig så då e det nog rätt nice o sola, men inte så som jag e kläd nu i allafall, även om jag har en bikini överdel i stället för bh nu när det e så mega varmt.

Ha det så underbart o sköt om er mina kära läsare o NJUUUUUUT i det underbara vädret. Jag bara hoppas på att det håller i sig tills jag e ledig….Hoppas, hoppas, hoppas!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.