Blandat

Äntligen Kaffe o Tvätt…

Ja tack o lov så har jag fått mitt kaffe idag, fick inte något alls här på jobb igår, hade ju ingen Latte mjölk här alls så det blev inget. Men idag så har jag….Tack o lov.

Ja annars så har det ju inte hänt så mycket, Kent åkte idag morse till Stockholm o jobbar där till helgen, han trodde att han kom hem tills dess o det hoppas verkligen jag oxo, gillar INTE när han inte e hemma.

I dag så ska jag efter jobb köra o köpa ett par innetofflor, ni vet sådana som ser ut som mjukis djur, så jag slipper att frysa om fötterna där hemma.

Men sen så vet man ju inte riktigt om det blir sååå mega kallt som det var på Närlunda i den skit lägenheten som vi bodde i innan.

Tror inte det e så kallt här för detta är ju ett nybyggt hus eller relativt nybigt i alla fall så e det nyare än det vi bodde i i slummen….hahahahahaha.

Men jag tror inte det alls blir så kallt men ibland e man ju frösen som bara den o då e det ju skönt att kunna ta på sig något riktigt myspysigt varmt.

Ni ska få se bild på dom imorgon…om ni e snälla….hahahahaha….Annars händer inte ett skit idag, för när jag kommer hem så ska jag ta o passa på o tvätta undan en hel del för det behövs attans!!!!!

Usch jag saknar honom ju redan o han har inte ens kommit upp bara, fattar inte hur det funkar alls! Bara han åker o jag e ifrån honom så saknar jag honom som bara den, känns konstigt men oxo bara helt underbart.

Nu tror jag att jag ska ta mig en kopp attans god o efter längtad vaniljlatte , så det så…..

Ni får ha det så bra o så ska jag ta o fixa till layouten, tycker verkligen det e tid för det nu……Hösten e ju VERKLIGEN på väg nu…..Så ha det bäst!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.