Blandat

Kasst batteri…

Ja i morse när jag skulle starta bilen o var AS TRÖTT så gick den inte runt. Det e ju inte riktigt så man vill starta veckan…hm.

Det blev att gå in till Kent o be honom kolla på den. Jo då batteritet var nästan dött.

Jag fick lämna Attila hemma o Kent fick köra mig inte till jobb för inga start kablar hade vi ju….sååååååååååå himla typiskt ju!!!

Men under dagen så åkte hans far o Kent o fixade en laddare till batteriet o sen körde dom o hämtade blien hemma, dom e bara så underbara bägge två.

Dom hjälper mig verkligen på alla sätt o vis o det känns så underbart bra, men det e ju det som innebär att ställa upp för ens familj ju. Det gör ju min familj för mig med o det är viktigt att man kan känna en sådan trygghet, mycket viktigare än man kan tro.

Annars så har helgen varit attans bra o sååååååå mega kul vi hade i lördags, det var längesedan jag hade så kul!!!!. Vi var på en MC fest i Kågeröd o innan dess så var vi på klubben o hade litta för fest.

Träffade en ny vän P o en rätt ny vän A, alltid kul att få nya vänner, speciellt när man inte har så många. Men fler o fler blir det o det känns såååå mega bra.

Speciellt när man hade en vän innan som bara tog o taog o inte fattade att vännskap e en två väg, det e inte bara att ta o ta o inte ge något tillbaka. Jag körde henne nästan överallt ( inte ett öre i bensin pengar ), alltid jag som ringde o sen fick man bara skit. 

Om hon bara visste hur myckt hon sårade mig, men skit i det, bortskämda ungar kan jag vara utan.

NU har jag däremot vänner o ”familj” som finns där för mig o ställer upp för mig o guuuud så skönt det känns. Sen har jag en underbara man som verkligen ställer upp för mig o tar hand om mig, jag kan inte ha det bättre än jag har det nu….JAG ÄLSKAR MITT LIV!!!

Näää nu ska jag ta o snart köra hem, min älskling har varit hos mig på jobb hela dagen o det e bara såååååå nice, speciellt när han ska åka imorgon o inte kommer förrän till helgen…..

Ni får ha en bra dag o ta hand om er….

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.