Blandat

Våta fötter o REGN!

Då var det ny vecka, nja nästan i alla fall. Det var ju början av veckan i går men då hade jag bara varken lust eller tid att blogga så jag sket i det helt enkelt.

I morse när jag rullade upp gardinen så var det VITT så nice. Men sen när jag gick till bilen så märkte jag att det regnade oxo, SKIT! Jag har ju tyvärr inte helt hela skor så gissa om jag blev våt om fötterna.

Tro mig att det e verkligen inte nice när maan e trött o bara vill in i värmen!

Nääää imorgon blir det allt att ta på vinter skorna minsann! Just nu så e jag FORTFARANDE på jobb, måste jobba in den tiden jag ska vara ledig på nästa onsdag, så….ja det e något som bara måste göras.

Sen blir det o köra hem till ett ensamt hus…..*snyft*….älsklingen e ju på klubben i kväll så där finns ju ingen hemma, men jag har ju min ”lilla” älskling tack o lov.

Helgen har varit lugn faktiskt o det har varit riktigt skönt. Vi var faktiskt på Råås julskultning en runda i söndags. Inte speciellt mycket o titta på men det var attan skönt att komma ut o gå lite, för i lördags blev det inte mycket mer än att vi åkte o handlade.

Fredags kvällen hamnade vi på klubben en runda, Kent ville inte riktigt först men han ändrade sig, skönt. Jag känner det att jag verkligen behöver få komma ut o göra saker när jag e ledig o inte bara se mitt jobb o hemmet, då blir jag deppig o knäpp.

Men det var jätte mysigt på klubben, som alltid. Till helgen blir det nog inget för på lördagen bara SKA vi till Tropikariet, vi kom ju inte iväg nu i helgen, ingen av oss hade någon direkt lust faktiskt.

Det e ju ut färdat klass 2 varning i Skåne, den hära snökanonen som ska komma eller om den nu missar oss precis, vet inte riktigt men jag har dock mest sett regn hela dj-la dagen. E bara sååå trött på att det regnar nu, vill hbara hem, äta o sjunka ner i soffan o mysa o ta det lungt….

Tror nog att jag ska ut ta upp detta badet ner med nästa o sen e det få det klart SEN ska jag allt hem!!!!

Ni får ha det så bra o sköt om er…..För jag ska göra mitt bästa trots att jag har en förkylning eller liknande i kroppen som springer runder o ställer till det!!!

I morgon blir det nog allt att byta layouten, börjar bli tid o byta nu tycker jag!!!!

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

One Comment

  • Hotel Kraków

    actually like what you wrote . it just isn’t that simple to find even remotely good stuff toactually read (you know.. READ! and not simply going through it like some uniterested and flesh eating zombie before going somewhere else), so cheers man for not wasting any of my time! 😀

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.