Blandat,  Hälsa

Underbara Torsdag…

Så skönt att det redan e torsdag nu, bara i morgon oxo o sen e man ledig…SWEEET! Vi får väl se vad helgen bjuder på o vad som kan hända.

Det e planer på att gå ut i Hbg men det beror såååå mtcjet på hur en annan sak går idag, hoppas verkligen det går o fixa på något sätt, vill sååå otroligt gärna ha en sådan, så mycket att jag nästan gör vad som helst.

Men det blir att hem o sätta ut lite saker på Blocket o tradera o se om jag kan få ihop det jag behöver, för den e bara ett stenkast bort, kanske.

Ja ja nog om det, vad det är kanke ni får veta OM detta kan gå vägen, vilket jag verkligen hoppas. Vad händer annars i dag då, inte så mycket, fick ju lön så det e ut på Ikea o köpa vitlökspress o sen en lite runda till Willys o köpa billig kycklig, OM det finns någon kvar.

Sen blir det å köra hem o bara ta tag i kameran o börja fota det som ska ut på nätet o säljas! Jag har lite svårt att tänka på annat just nu, vill bara såååå jätte gärna ha en…….*mega suck*

Hmmm o sen då, ja det blir väl att kolla litta tv, ut med Attilla en runda o sen e det dax att nanna, kanske börjar jag måla på klorna, dom jag ska ha klara till den 12 feb e ju litta o göra på dom ju.

Kanske tar o provar acrylen o se om det e någon bra, annars får jag försöka att beställa den luktfria från USA till nästa månad, men ska kolla denna först om det e något jag kan använda. Bara det att den stinker ju som bara den, ja ja vi får väl se.

Nu ska jag nog ta o ta upp sista badet o sen ska jag ta o köra en leverans runda o sen blir det Willy´s, Jysk, IKEA o sen hem!

Ha det så underbart för det ska jag allt ha o sköt om er o njut av solen, även om det e AS kallt, ca 10 MINUS!!!!

Stirra dig inte blind på en dörr. Det kan finnas en öppen brevid.

Share on Facebook

Allt som händer har en mening, stanna upp o andas o njut av livet...

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.